Super Κατερίνα: «Έκλαιγα όλο το βράδυ!» - Πολύ δύσκολο ξημέρωμα το σημερινό 19/10 για την Καινούργιου

Η συμπαράσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Έκλαιγα όλο το βράδυ!» - Πολύ δύσκολο ξημέρωμα το σημερινό 19/10 για την Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, που πάντα επιλέγει να μιλάει ειλικρινά και ανοιχτά στον αέρα για ευχάριστα και μη θέματα, που την απασχολούν με το κοινό και τους συνεργάτες της να αποτελούν φίκους της.

Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη (19/10) είδαμε την παρουσιάστρια στο Super Κατερίνα να κάνει άλλη μία εξομολόγηση μετά από την πάσα, που της έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τονίζοντας της, πως είναι ακόμα πιο όμορφη, όταν είναι πικραμένη.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε αναφέροντας, πως όντως η ημέρα δεν ξεκίνησε καλά για εκείνη, καθώς το προηγούμενο βράδυ έκλαιγε για τους λάθος ανθρώπους, που πέρασαν από τη ζωή της.

Η κακή ψυχολογική κατάσταση της Κατερίνας Καινούργιου

Κ.Κ: «Από αυτούς, που μπλέκω μακάρι να είχα βρει έναν άνδρα σαν τον Αντρέα, όταν ήταν νέος»

Α.Μ: «Σήμερα μου το είπε, ήταν στεναχωρημένη όταν ξεκινήσαμε, μου το είπε! Ήσουν θεά, σου πάει, τι όμορφη, που είσαι όταν κλαις, σου πάει η στεναχώρια»

Κ.Κ: «Καλέ έκλαιγα όλα το βράδυ, αλλά για ανθρώπους, που δεν αξίζουν»

«Θέλω να βρω έναν γκόμενο γιατρό»

«Εγώ προσωπικά εδώ, που είμαι θέλω να έναν γιατρό, χρειάζομαι έναν γιατρό. Στη ζωή μου θέλω να βρω έναν γκόμενο γιατρό. Θέλω να ασχολούμαι μόνο με γιατρούς, έναν γιατρό στο σπίτι από όλα αυτά, που ζω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.