Αλέξης Κούγιας για γάμο Κασσελάκη - Tyler: «Άφησε τις εκλογές για να πάει να παντρευτεί το νοσοκόμο σύντροφό του...»

«Ο Σεφερλής έχει ανοίξει θυρίδα στην τράπεζα για τις εισπράξεις που θα κάνει το Δελφινάριο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας για γάμο Κασσελάκη - Tyler: «Άφησε τις εκλογές για να πάει να παντρευτεί το νοσοκόμο σύντροφό του...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας. Ο δικηγόρος που έχει κάνει πολύ αιχμηρές δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη ρωτήθηκε για τον γάμο του με τον Tyler, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 19/10.

Παρόντες στην ευχάριστη στιγμή του ζευγαριού, αναμένεται να είναι η μητέρα και ο αδερφός του Tyler, οι γονείς του Στέφανου και ένας μάρτυρας - δείτε όλες τις πληροφορίες.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη

«Δεν γνώριζα ότι ο Κασσελάκης θα παντρευτεί, είχα σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ, είχα δικαστήριο μέχρι πολύ αργά χθες και μετά μία πολύ σοβαρή διαχείριση υποθέσεων στο γραφείο μου και κατάκοπος κοιμήθηκα το βράδυ, δεν γνωρίζω πότε ανακοινώθηκε, μου είναι παντελώς άγνωστο, μου είναι και αδιάφορο. Αρκετά ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο άτομο, μου είναι αδιάφορο ειλικρινά σας το λέω. Κι άλλοι πολλοί γνωστοί Έλληνες ομοφυλόφιλοι στο εξωτερικό έχουν κάνει γάμους στο εξωτερικό αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε και πολλοί αξιολογότερη. Έχω παραστεί στο γάμο ενός γνωστού Έλληνα επιχειρηματία που παντρεύτηκε ομοφυλόφιλο και πραγματικά δεν είναι κάτι που με σοκάρει.

Με το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν με σοκάρει τίποτα, ο άνθρωπος αυτός ήρθε στην Ελλάδα να κάνει διακοπές και να πάει στρατιώτης και έγινε αρχηγός κόμματος, τι περιμένουν όλοι δηλαδή κάτι καλύτερο; Άφησε τις εκλογές για να πάει να παντρευτεί το νοσοκόμο σύντροφό του... λοιπόν πολύ ασχολήθηκα δεν μου αξίζει και εμένα είμαι άλλος άνθρωπος να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο πρόσωπο ας ασχοληθούν αυτοί που τον επέλεξαν και το κόμμα», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Κάνουν πλάκα πια. Ο Σεφερλής έχει ανοίξει θυρίδα στην τράπεζα για τις εισπράξεις που θα κάνει το Δελφινάριο. Γελάμε», σχολίασε στο κλείσιμο.