Η υπόσχεση που έδωσε η Παρθένα Χοροζίδου στην μητέρα του Νίκου Μουτσινά - «Προσπαθώ να το τηρώ...»

Η εξομολόγηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η υπόσχεση που έδωσε η Παρθένα Χοροζίδου στην μητέρα του Νίκου Μουτσινά - «Προσπαθώ να το τηρώ...»

Η κάμερα της καθημερινής πρωινής εκπομπής BreakfastStar, συνάντησε την Παρθένα Χοροζίδου και της πήρε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ηθοποιός μίλησε για την θεατρική παράσταση "Άνδρες με τα όλα του" στην οποία συμμετέχει αλλά και για την σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα" στην οποία μπήκε φέτος (δείτε το ρόλο που θα έχει). Επίσης, έκανε μια αποκάλυψη για τον Νίκο Μουτσινά με τον οποία είναι πολύ στενοί φίλοι.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί η παράστασή μας άρεσε πολύ και συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά φέτος. Ντρέπομαι που θα το πω αλλά δεν έχω δει κάποια από τις εκπομπές που κάνει ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Τον βλέπω όμως πόσο ενθουσιασμένος έρχεται στο θέατρο από τα γυρίσματα», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Ενώ αποκάλυψε: «Μου έχει συμβεί να βρεθώ σε δουλειά που δεν περνούσα καλά και έχω προσαρμοστεί. Έτσι είναι η δουλειά μας, είναι λίγο σκληρή σε αυτά. Προσπάθησα να προστατεύσω τον εαυτό μου, πήγαινα νωρίτερα στο καμαρίνι μου, ήμουν κάπου πιο ήσυχα πιο απομονωμένη και δεν ασχολιόμουν με το πρόσωπο που με ενοχλούσε»

Σχετικά με τις στενές τις φιλίες στο χώρο της υποκριτικής, εξομολογήθηκε για τα αγαπημένα της πρόσωπα: «Η Ελένη Καρακάση είναι δοτική και δεν κρατάει κακία για κανέναν. Καμία φορά την λέω "Βλάκα". Ο Αντώνης είναι ένας φίλος που θα σταθεί δίπλα. Είναι παιχνιδιάρης πολύ».

Για την σειρά από την άλλη "Μην αρχίζεις την μουρμούρα" στην οποία μπήκε φέτος μετά την αποχώρησης Κλέλιας Ρένεση, αποκάλυψε: «Ο Κυρ Ηλίας είναι φίλος μου και δεν έχω σκεφτεί πονηρά για αυτόν ή κάτι έγινε στο παρελθόν. Δεν μπορώ να σας πω τί θα γίνει γιατί τώρα "μαγειρεύεται" το πράγμα».

Η εξομολόγηση της Παρθένας Χοροζίδου για τον Νίκο Μουτσινά

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Νίκο Μουτσινά, αποκαλύπτοντας την υπόσχεση που είχε δώσει στην μητέρα του πριν φύγει από την ζωή: «Έχω αδυναμία στον Νίκο Μουτσινά. Είχα υποσχεθεί και κάτι στη μανούλα του και προσπαθώ να το τηρώ. Χαίρομαι που ξεκουράζεται, θέλω να γεμίσει τις μπαταρίες του και επειδή είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος να επιστρέψει στην τηλεόραση όταν το θελήσει εκείνος», είπε.