«Παιδιά, μπορώ να πω κάτι;» - Το δημόσιο παράπονο της Ελένης Μενεγάκη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Λίγο μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Παιδιά, μπορώ να πω κάτι;» - Το δημόσιο παράπονο της Ελένης Μενεγάκη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη (19/10) με τον παρουσιαστή να μην μασάει τα λόγια του, όπως πάντα άλλωστε (δείτε εδώ τι είπε για το Super Κατερίνα).

Πολλά τα σχόλια για τη συνέντευξη χείμαρρος του Μικρούτσικου με την Ελένη Μενεγάκη να αναφέρει τα δικά της το μεσημέρι της Πέμπτης (19/10) μέσα από την εκπομπή της Ελένη μαζί φυσικά με το πάνελ της.

Στη συνέχεια, η Μενεγάκη τόνισε πως δεν έχει τύχει να κάνει μια συνέντευξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο κάνοντας του ένα ανοιχτό κάλεσμα για το μέλλον!

Τo σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τη συνέντευξη του Μικρούτσικου στο Mega Καλημέρα

«Παιδιά μπορώ να πω κάτι; Θα μου πεις, πάρε τηλέφωνο και ζήτα τον, θα το πω. Ανδρέα, πήγες στη Σίσσυ Χρηστίδου, πήγες στην Ελεονώρα Μελέτη. Κι εγώ στο Mega είμαι. Εγώ κι αν θέλω να τον δω! Θέλω πραγματικά πολύ να τον δω.

Επειδή είμαστε πολλές ώρες της ημέρας εδώ μέσα και πολλές φορές θέλω να πω πράγματα και αντί να πάρω τηλέφωνο, τα λέω εδώ μέσα. Εγώ θέλω να μιλήσω μαζί του εκτός φακού. Δηλαδή θέλω να μιλήσω μαζί του», είπε η Ελένη Μενεγάκη.