Πολύ ευχάριστα νέα για την οικογένεια της Κορινθίου & του Αϊβάζη - Το νέο μέλος στην οικογένειά τους

«Ένα μωράκι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Κορινθίου έκανε μία πολύ ευχάριστη ανάρτηση την Πέμπτη (19/10) στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μέσα από την οποία μοιράστηκε μία πολύ μεγάλη χαρά, που ήρθε στο σπίτι της με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Όπως σας δώσαμε να καταλάβετε και από τον τίτλο ένα νέο μέλος ήρθε στο σπίτι των ηθοποιών. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό, πως η Κορινθίου και ο Αϊβάζης έχασαν τη σκυλίτσα τους (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση).

Έτσι λοιπόν, η οικογένεια αποφάσισε να αναπληρώσει το κενό της Ροξούλας με ένα νέο σκυλάκι, το οποίο καλοδέχτηκε η Μαρία Κορινθίου, καθώς της έκαναν έκπληξη ο αγαπημένος της και η κόρη της, Ισμήνη.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για το νέο μέλος στην οικογένειά της

«Μία έκπληξη με περίμενε σήμερα… ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια… ο αναπάντεχος χαμός της Ροξούλας με διέλυσε και έτσι μου έφεραν ένα μωράκι να προσέξω… γνωρίστε λοιπόν όλοι τον Τσίφτη, το λουκάνικο», έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

Η φωτογραφία της Κορινθίου με το σκυλάκι της που συγκίνησε το instagram

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων πολλοί καλλιτέχνες βρήκαν την ευκαιρία να ανεβάσουν φωτογραφία με το αγαπημένο τους κατοικίδιο. Μία από αυτούς ήταν φυσικά και η Μαρία Κορινθίου, της οποίας είναι γνωστή η αγάπη προς τα ζώα, ειδικότερα προς τον τετράποδο φίλο της.

Η ίδια δημοσίευσε μια αρκετά τρυφερή φωτογραφία, που απεικονίζεται η κόρης της, Ισμήνη, αγκαλιά με το σκυλάκι της, λέγοντας: «Από μικρή ηλικία μου καλλιεργήθηκε από την οικογένεια μου, ο σεβασμός και η αγάπη προς τα ζώα. Έχω μεγάλο έρωτα και η αλήθεια είναι ότι από πάντα με θυμάμαι να φέρνω στο σπίτι, στη μαμά μου, ό,τι γατάκι και ό,τι σκυλάκι έβρισκα στο δρόμο. Μεγαλώνοντας “το πρόβλημα” δεν σταμάτησε πότε και με περηφάνια πια, μεγαλώνω το παιδί μου και του “μαθαίνω” την ευθύνη απέναντι στα ζώα, τον σεβασμό και την αγάπη προς αυτά. Να τα αγαπάτε… Παίρνετε πίσω την οκταπλάσια αγάπη»

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων Φωτογραφία

Instagram