Κανονικός πύργος με χρυσά κρεβάτια και καθρέφτες - Η εμβληματική ξενοδοχειακή μονάδα του Αίαντα Μανθόπουλου στη Ρουμανία

Τι θα συμβεί με την επιχείρηση μετά τον θάνατό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Αίαντα Μανθόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών πολύ πρόωρα μετά από νοσηλεία του για λίγες ημέρες στο Αττικόν νοσοκομείο (δείτε εδώ πότε θα γίνει η κηδεία).

Το έργο του Μανθόπουλου ήταν μεγάλο τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο. Αυτό ωστόσο, που πολλοί δε γνώριζαν και αποκαλύφθηκε με ρεπορτάζ του Πρωινού είναι η παράλληλη επιχειρηματική δραστηριότητά του.

Το ξενοδοχείο που διατηρούσε ο Αίας Μανθόπουλος στη Ρουμανία

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός διατηρούσε ξενοδοχειακή μονάδα στη Ρουμανία στην περιοχή Sinaia, μόλις 60μ. μακριά από το Μοναστήρι Sinaia. Το ξενοδοχείο ονομάζεται ''Casa Cu Farfurii'' και έχει μορφή πύργου, το οποίο αγοράστηκε από τον ηθοποιό στις αρχές του 2.000.

Μέσα από φωτογραφίες, που πρόβαλε το Πρωινό, αλλά και από φωτογραφίες, που είχαν δημοσιεύσει στο Instagram επισκέπτες βλέπουμε ένα πέτρινο κτίριο, με πολυτελή δωμάτια, μεγάλα χαλιά, χρυσά κρεβάτια και μεγάλους πολυελαίους.

Το μήνυμα που έστειλε ο Μανθόπουλος μία ημέρα πριν νοσηλευτεί

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί τον αποχαιρετούν με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, είτε με λόγια καρδιάς σε εκπομπές, που έθιξαν την είδηση θανάτου. Η ανάρτηση ωστόσο του ηθοποιού Χάρρη Βόρκα την Τρίτη (17/10) ήταν γροθιά στο στομάχι.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος έκανε γνωστό μέσα από ένα screenshot, πως είχε δεχτεί μήνυμα στο facebook από τον Μανθόπουλο μία ημέρα πριν μπει στο νοσοκομείο, το οποίο ο Βόρκας δεν είχε δει και έτσι θα μείνει αναπάντητο για πάντα.

«Αντίο Αίαντα…
(θα κρατήσω το μήνυμά σου, μια μέρα πριν από το νοσοκομείο… συγγνώμη που δεν πρόλαβα να σου απαντήσω…)», έγραψε ο Χάρρης Βόρκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να...» - "Έσπασε" μπροστά στην κάμερα του Πάμε Δανάη ο κολλητός του Αίαντα Μανθόπουλου στην κηδεία του

«Ξέρω ότι δεν θα ξαναγυρίσει πίσω...» - Οι πρώτες δηλώσεις της επί 7 χρόνια συντρόφου του Αίαντα Μανθόπουλου στην κηδεία του

Συντετριμμένη η τελευταία σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου στην κηδεία του - Με λουλούδια στα χέρια της και θλιμμένο βλέμμα στο νεκροταφείο

Βαρύ πένθος στην κηδεία του Αία Μανθόπουλου - Τραγικές φιγούρες η πρώτη του σύζυγός και τα 2 του παιδιά

Με αφορμή τον χαμό του Αία Μανθόπουλου: Οι 10 ηθοποιοί της σειράς Δυο ξένοι που έχουν φύγει από την ζωή

Σήμερα 20/10 η κηδεία του Αία Μανθόπουλου - Η οικογένεια του θα δωρίσει τα όργανα του

«Σήμερα; Δεν το ήξερα! Ήταν φίλος μου...» - Η στιγμή που ο Ζαχαράτος μαθαίνει για τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου

«Ήξερα ότι πρόσεχε, δεν είχα ιδέα..» - Οι αποκαλύψεις της Ράντου για τα προβλήματα υγείας του Μανθόπουλου