«Η συγκεκριμένη εκπομπή κάνει την αλήθεια της σίριαλ» - Η αιχμηρή δήλωση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το Super Κατερίνα

Μετά την ανάρτηση και τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η συγκεκριμένη εκπομπή κάνει την αλήθεια της σίριαλ» - Η αιχμηρή δήλωση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το Super Κατερίνα

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, συζητήθηκε το όλο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί για την Super Κατερίνα, μετά την αιχμηρή ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου (δείτε την εδώ). Ιδιαίτερα μετά τη νέα συνέντευξη του δημοσιογράφου και παρουσιαστή (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμά του), τα σχόλια στο πάνελ ήταν πολλά.

Φαίνεται πως υπάρχουν άλυτα θέματα στις σχέσεις του με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και με τα υπόλοιπα πρόσωπα της εκπομπής του ALPHA, εφόσον ο ίδιος ανέφερε πως δεν γνωρίζει εάν τον θέλουν δίπλα του και εάν υπάρχει αγάπη ανάμεσά τους.

Τα σχόλια Σκορδά & Κωνσταντάρα για τις δηλώσεις του Μικρούτσικου για το Super Κατερίνα

Για το γεγονός αυτό ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε: «Είναι άλλο το ότι δεν νιώθει αγάπη και ότι τον θέλουν και άλλο αυτό που λέει ότι δεν τον αφήνουν να τελειώσει μία κουβέντα. Σε άλλη περίπτωση θα γινόταν σίριαλ αυτό. Σε άλλη περίπτωση αυτό θα είχε συζητηθεί πάρα πολύ ώρα. Η συγκεκριμένη εκπομπή κάνει την αλήθεια της σίριαλ. Δεν είναι ότι το κάνουν ψέματα».

Και η Φαίη Σκορδά επισήμανε με τη σειρά της: «Μιλάμε για μία περίπτωση ενός τηλεοπτικού προσώπου που δεν είναι τυχαία στην ιδιωτική τηλεόραση. Δεν είναι ένας τυχαίος συνεργάτης, έχει τόση εμπειρία, έχει χτίσει την τηλεόραση. Σε αυτή την εκπομπή τον έχουμε ακούσει να λέει την άποψή του όμως. Αυτά που είπε για το Fame Story, για να είμαι και δίκαιη, είναι αυτό που είπε "δεν γλείφω", τελεία. Για μένα είναι μεγάλο προτέρημα ένας άνθρωπος να λέει την αλήθεια του και να μη φοβάται».