Νομικά κινήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούμπο κατά γνωστής εταιρείας - Το υπέρογκο ποσό που είχε καταθέσει

Τι συνέβη;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Νομικά κινήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά γνωστής εταιρείας στρωμάτων του εξωτερικού, ζητώντας πίσω τα χρήματα του αλλά και να αφαιρεθεί το όνομά του από οποιαδήποτε μελλοντική καταχώρηση της εταιρείας.

Νομικά κινήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούμπο κατά γνωστής εταιρείας

Συγκεκριμένα ο γνωστός μπασκετμπολίτσας απευθύνθηκε στην εταιρεία, προκειμένου να επιλέξει κρεβάτια για το νέο του σπίτι στο Ψυχικό. Μάλιστα είχε καταθέσει το ποσό των 95.392 δολαρίων για τέσσερα κρεβάτια, που όμως δεν έφτασαν ποτέ στην Αθήνα στην κατάσταση που έπρεπε.

Από τα κρεβάτια που έφτασαν, έλειπαν κάποια εξαρτήματα, ενώ σε σημεία όπου υπήρχε επένδυση με ύφασμα, αρκετά από τα υφάσματα έφεραν φθορές. Η εταιρεία χρησιμοποίησε τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπονοώντας, ότι έχουν μια συνεργασία.

Στη συνέχεια έγιναν τηλεφωνικές κλήσεις στους υπεύθυνους της εταιρείας, χωρίς να υπάρχει καμία απάντηση.

Η ανακοίνωση πως έγινε μπαμπάς

«Καλώς ήλθες σπίτι, Εύα Μπρουκ Αντετοκούνμπο. Το μικρό κορίτσι του μπαμπά και η μικρή αδελφή των αδελφών της», έγραψε στη λεζάντα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το νέο μέλος στην οικογένειά του σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Παντρεύεται ο αδερφός του Γιάννη, Κώστας Αντετοκούνμπο - Φωτογραφίες της μελαχρινής καλλονής συντρόφου του