Έλενα Παπαβασιλείου: Μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας

«Αυτό που θα δούμε είναι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Παπαβασιλείου έχει φύγει από τον τηλεοπτικό χώρο εδώ και πολλά χρόνια (δείτε εδώ που είναι και με τι ασχολείται σήμερα), ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια θα γίνει σύντομα η μεγάλη της επιστροφή.

Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη απόφαση, καθώς έχουν αλλάξει πολλά από την τελευταία φορά που βρέθηκε μπροστά σε κάμερες, όμως σίγουρα θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Βέβαια, να υπενθυμίσουμε, πως και πέρυσι είχε διαρρεύσει, ότι θα την παρακολουθούσαμε σε μία εκπομπή Σαββατοκύριακου στο Action 24. Τώρα, αναμένετε να δούμε τι θα γίνει.

Επιστρέφει η Έλενα Παπαβασιλείου στην τηλεόραση

Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε ένα κοινωνικό event και οι κάμερες την "πιάσανε" για να μάθουν ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και τι σκέφτεται να κάνει σε σχέση με την τηλεόραση, «Βλέπω τηλεόραση και έβλεπα τηλεόραση και κρατάμε κάποια επαφή με την τηλεόραση», είπε αρχικά.

«Αυτό που θα δούμε και εύχομαι φυσικά να σας αρέσει, είναι μία εκπομπή συνεντεύξεων και θα επικεντρώνεται στον άνθρωπο και την κοινωνία. Θα είναι πιο αργά το βράδυ, αλλά δεν μπορώ να πω άλλες λεπτομέρειες», απάντησε για τη μεγάλη επιστροφή της στο "γυαλί".

«Χαίρομαι αυτό που κάνω κάθε στιγμή, δεν ξέρω, αν μου έχει λείψει η τηλεόραση», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή "Mega Καλημέρα":

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Έλενα Παπαβασιλείου γεννήθηκε στην πόλη Άαχεν στα σύνορα της Γερμανίας με το Βέλγιο και την Ολλανδία.
Σε ηλικία δώδεκα χρόνων μετακόμισε στην Αθήνα με τη μητέρα της, μιας και οι γονείς της χώρισαν όσο βρίσκονταν στη Γερμανία, και φοίτησε στη Γερμανική Σχολή. Σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα και πήρε το πτυχίο της με άριστα. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Την καριέρα της την ξεκίνησε σε περιοδικά μόδας, αλλά την κέρδισε η τηλεόραση. Αρχικά συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega "Όμορφος κόσμος" όπου ήταν στην ενότητα διακόσμηση με τον Νότη Χριστοδούλου. Έπειτα έλαβε μέρος στο talent show «TV Stars παρουσιάστε» όπου κατάφερε να φτάσει σχεδόν μέχρι το φινάλε και έπειτα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην καλή χαρά». Λίγο αργότερα παρουσίασε με τον Σπύρο Λάμπρου την infotainment εκπομπή "Πάνω στην ώρα" στον Alpha.