«Επειδή λέει προχθές η κυρία Τσιμτσιλή ότι εγώ...» - Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

«Είμαι λίγο εκνευρισμένος με συγχωρείται»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Επειδή λέει προχθές η κυρία Τσιμτσιλή ότι εγώ...» - Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Μέσω ζωντανής σύνδεσης βγήκε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός, πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας του Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών, φανερά εκνευρισμένος ξέσπασε λέγοντας πως δεν σέβονται το χρόνο του, αφού τον έχουν να περιμένει ώρα για να βγει στον αέρα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον πολύ πρόσφατο τσακωμό που είχε στο πλατό του Happy Day στον ALPHA με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τον τραγικό θάνατο της Ματούλας μέσα στο σπίτι της.

Το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα

«Καλημέρα συγγνώμη που πάλι θα γκρινιάξω επειδή λέει προχθές η κυρία Τσιμτσιλή ότι εγώ τσακώνομαι στις εκπομπές, όχι, προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα εάν εκπομπές την ώρα που μας λένε ότι θα βγούμε, πρέπει να βγούμε. Εγώ κάνω υπομονή 20 λεπτά εδώ. Για λίγα λεπτά επειδή έχω ΔΣ στο σωματείο ηθοποιών, θα σας πω την άποψή μου δεν με ενδιαφέρουν τα κουτσομπολιά και η ιδιωτικότητα του κυρίου Κασσελάκη, με ενδιαφέρει μόνο το μήνυμα που στέλνει μέσα από αυτό το γάμο. Είμαι λίγο εκνευρισμένος με συγχωρείται, εντάξει τον χρόνο μου πρέπει να τον σέβεστε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και συνεχίστηκε η κουβέντα τους κανονικά.

Η επικοινωνία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τον τσακωμό

«Δεν μπορώ πια να απαντάω σε ερωτήσεις περίεργες. Όταν με ρωτάει κάποιος ένα περίεργο πράγμα που δε μπορώ να απαντήσω, οφείλω να λέω ότι δε μπορώ να απαντήσω. Δεν είμαι ιατροδικαστής για να λέω πως έχει φύγει ένας άνθρωπος. Λέω τα βασικά. Και δεν είναι ωραίο να κλείνονται τα τηλέφωνα on air σε έναν άνθρωπο, μάλιστα, που έχει εξυπηρετήσει πάρα πολλές φορές όλες τις εκπομπές με πολλή αγάπη.

Δεν έχω πρόβλημα με τη Σταματίνα, μια χαρά αισθάνομαι και εγώ δεν παρεξηγούμαι ποτέ. Αλλά θα πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους. Ούτε στους καλεσμένους που δίνουν τον χρόνο τους μπορούν να μη φέρονται σωστά, είτε να τους βάζουν να περιμένουν απερίγραπτες ώρες για να βγουν για μια συνέντευξη. Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με τη Σταματίνα, δεν κρατάω κακία σε κανέναν άνθρωπο. Θέλω όλοι όμως να καταλαβαίνουν τι είναι η κάθε στιγμή που μιλάει ο ερωτώμενος. Εγώ έχω μια καλή διάθεση πάντα», είπε χαρακτηριστικά.