«Ξέρω ότι δεν θα ξαναγυρίσει πίσω...» - Οι πρώτες δηλώσεις της επί 7 χρόνια συντρόφου του Αίαντα Μανθόπουλου στην κηδεία του

Με τρεμάμενη φωνή μπροστά στην κάμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ξέρω ότι δεν θα ξαναγυρίσει πίσω...» - Οι πρώτες δηλώσεις της επί 7 χρόνια συντρόφου του Αίαντα Μανθόπουλου στην κηδεία του

Σήμερα, Παρασκευή 20/10, πραγματοποιείται η κηδεία του Αίαντα Μανθόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, μετά από εγκεφαλικό που υπέστη, το οποίο τον άφησε σε κωματώδη κατάσταση για μέρες στο νοσοκομείο μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη σύζυγο και τα παιδιά τους).

Εκεί βρίσκεται η τελευταία του σύντροφος, Ελισάβετ Σταματοπούλου, η οποία παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την απαθανάτισε, μάλιστα, την ώρα που έφτασε στο κοιμητήριο με λουλούδια στα χέρια (δείτε εδώ).

Οι πρώτες δηλώσεις του Αίαντα Μανθόπουλου στην κηδεία του

«Είναι μεγάλη απώλεια, ξέρω ότι δεν θα ξαναγυρίσει πίσω. Θα κάνω αναρτήσεις μέχρι ο καιρός να απαλύνει αυτό τον πόνο, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Πρέπει να κάνουμε υπομονή εμείς που μείναμε πίσω. Όχι δεν το περιμέναμε. Δεν είχε τίποτα, ήταν πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά με τρεμάμενη φωνή.

Οι δηλώσεις της στο Super Κατερίνα λίγες ημέρες πριν

Την Τετάρτη (18/10) από Super Κατερίνα μεταφέρθηκε το συγκινητικό αντίο της συντρόφου του.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Έφυγε ο αδελφός μου, ο φίλος μου, ο σύντροφός μου, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στη ψυχή μου», είπε η Ελισάβετ Σταμοπούλου.