Δανάη Μιχαλάκη: «Και εγώ και η Γιούλικα Σκαφίδα ήμασταν...» - Η αποκάλυψη για τη συμπρωταγωνίστριά της

«Σε αντίθεση με τον Γιώργο, εγώ είχα φύγει με επιτυχία από...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός, Δανάη Μιχαλάκη παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και το δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, και μεταξύ άλλων μίλησε για την εγκυμοσύνη της, αλλά προέβη και σε μία σημαντική αποκάλυψη για τη συμπρωταγωνίστριά της Γιουλίκα Σκαφιδά.

Τι αποκάλυψε η Δανάη Μιχαλάκη για τη Γιουλίκα Σκαφιδά

«Τον πρώτο καιρό της εγκυμοσύνης ένιωθα χαρά και ανυπομονησία, δεν είχα άγχος ή φόβο», εξομολογείται η ηθοποιός.

«Χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται με τη νέα αυτή κατάσταση. Είχα αρχίσει ήδη γυρίσματα, και λόγω της εγκυμοσύνης, άλλαξε λίγο το σενάριο της Παραλίας, αλλά ήταν φοβεροί οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί και όλοι και το βρήκαμε», «Δεν ξέρω, αν η Υπατία μένει έγκυος. Στη σειρά, η Υπάτια μένει τελικά με τον Δημήτρη Μοθωναίο», λέει για τη σειρά που πρωταγωνιστεί.

«Έχουμε πολύ λίγες κοινές σκηνές με τον πατέρα μου, Γιώργο Μιχαλάκη (δείτε εδώ αποκλειστικά ποια ήταν η πρώτη αντίδραση για τον γαμπρό του). Η πρώτη μας σκηνή είχε χαρά, συγκίνηση, αμηχανία, τα είχε όλα. Ο μπαμπάς συγκινήθηκε πιο πολύ από μένα, αλλά συγκινήθηκα και εγώ πολύ. Μετά τα δάκρυα έφεραν γέλια», «Μεγαλώνοντας και αφού είχα φύγει από τη Σύρο κατάλαβα τη ‘’θυσία’’ τους. Δεν ήμουν τόσο ήρεμη πάντα, όσο σήμερα, το πάλεψα και έγινα. Πέρασα μια εφηβεία στα "κόκκινα". Δεν διάβαζα στο σχολείο», αναφέρει για τα παιδικά της χρόνια και τους γονείς της.

«Σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, εγώ είχα φύγει με επιτυχία από το πατρικό μου σπίτι στη Σύρο. Άφησα σημείωμα, το οποίο βρήκαν και διάβασαν οι γονείς μου. Νομίζω, ότι ήταν γραφτό να είμαστε με τον Γιώργο, εγώ το είχα νιώσει από την αρχή κάπως, από τον πρώτο καιρό. Είχε μια ευαισθησία και ένιωθα, ότι με άκουγε», «Ήμασταν μαζί με τον Γιώργο, όταν μάθαμε τα νέα της εγκυμοσύνης και ένιωσε κι εκείνος τον ίδιο ενθουσιασμό, και χαρά. Θα ήμουν εξίσου χαρούμενη αν ήταν αγοράκι, αλλά πάντα έλεγα ότι θέλω κορίτσι. Η χαρά μου θα ήταν η ίδια, αλλά το ένιωθα ότι είναι κορίτσι», σημειώνει για το σύζυγό της.

«Έχω σκεφτεί ότι θέλω να είμαι όσο μπορώ με το παιδί, δε σκέφτομαι κάπως τα επαγγελματικά μου. Θέλω να είμαι με το παιδί μου, δεν με αγχώνει το τι θα κάνω με τη δουλειά», σκέφτεται για το μέλλον.

«Είχαμε μιλήσει ώρες ατελείωτες και του έλεγα "δεν φταις εσύ, δεν μας κρεμάς, είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου και με την κατάστασή σου"», απαντάει για το συνάδελφό της Νίκο Κουρή.

«Και εγώ και η Γιούλικα Σκαφίδα ήμασταν έγκυος στη σειρά, "Παραλία", η οποία ήταν η τηλεοπτική μητέρα μου, και δεν ξέραμε η μία για την άλλη. Κάποια στιγμή σε μια φωτογράφιση της το είπα εγώ πρώτη, όταν με ρώτησε τα νέα μου. Μου είπε μετά από λίγο "ξέρεις, είμαι κι εγώ". Το λέω κι ανατριχιάζω, έχουμε μια εβδομάδα διαφορά στις εγκυμοσύνες μας, αν δεν κάνω λάθος, είμαστε κοντά», αποκαλύπτει για τη συμπρωταγωνίστριά της (δείτε εδώ το φύλλο του μωρού και το όνομά του, που περιμένει η φίλη της).

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δανάη Μιχαλάκη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την 1 μηνός κόρη της

Η πρώτη βόλτα της Γιούλικας Σκαφιδά με τον νεογέννητο γιο της - Χαλαρή για ψώνια με το καρότσι

«Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά...» - Η τρυφερή ανάρτηση της Γιουλίκας Σκαφιδά για τον ερχομό του γιου της

Η Παραλία (14/11): Οι χήπιδες εκφράζουν την δυσαρέκεια τους για την διοίκηση του Χάρι

Η Παραλία (13/11): Η απουσία της Αντιγόνης εξακολουθεί να επηρεάζει ψυχολογικά τον Διονύση

Η Παραλία (8/11): Η πρωτοχρονιάτικη περιπέτεια του Γράντου και του Σήφη τούς φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις

Η Παραλία (6/11): «Μπορεί να είναι ήδη αργά» - Νεκρός ο Νικήτας;

Η Παραλία: Νέος έρωτας στα Μάταλα - "Σκάνδαλο" στο κοινόβιο των χίπηδων

Η παραλία: «Τι ηθοποιός! Εκπληκτικός Λογοθέτης» - Αποθεώθηκε στο twitter o "Αρχοντάκης" για τη σκηνή του θρήνου στην ΕΡΤ

«Έγινε κατά κάποιο τρόπο κλήρωση γιατί...» - Η εξομολόγηση του Στέφανου Μαουγκιέ για το πόλεμο που βίωσε η οικογένεια του