«Έχω βρεθεί σε σχέση και να είμαι ερωτευμένη με άλλον, δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού για την προσωπική της ζωή

«Είμαι τέτοια γαϊδούρα!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαρία Σολωμού έχει αποδείξει πως είναι τέρμα ακομπλεξάριστη και δεν διστάζει να μιλήσει για την προσωπική ζωή της "ανοιχτά" μπροστά στις κάμερες. Μέσα από το podcast της, μάλιστα, αισθάνεται ακόμη πιο άνετα και συχνά εκεί πραγματοποιεί τις εξομολογήσεις της. Σε ένα πρόσφατο βίντεό της, λοιπόν, αναφέρθηκε στην απιστία της και τον έρωτα και τα λόγια της προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 20/10 στο Mega Καλημέρα.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Σολωμού για την απιστία της

«Εγώ είμαι κατ' εξοχήν άνθρωπος που στις σχέσεις μου δεν θέλω να ακούσω την άλλη πλευρά, είμαι τέτοια γαϊδούρα! Έχω δίκιο, μου έκανες αυτό και δεν υπάρχει δικαιολογία», είπε αρχικά.

Και σε άλλο σημείο δήλωσε: «Έχω βρεθεί να είμαι σε μια σχέση και να είμαι ερωτευμένη άλλου, δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό ποιος θα μας δει και που. Δεν μπορείς να το σκεφτείς αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει η λογική όταν είσαι τόσο ερωτευμένος».

«Η ζωή μας τα φέρνει έτσι με έναν τρόπο μου ακόμα και μετά από 100 χρόνια αν πρόκειται να είσαι με έναν άνθρωπο, θα είσαι με αυτόν τον άνθρωπο. Όλα πιστεύω γίνονται για κάποιο λόγο», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Ποιος αντέχει μακριά από το σώμα του άλλου όταν είναι ερωτευμένος; Εγώ δεν ξέρω κανέναν. Υπάρχουν ωραιότατα ξενοδοχεία που μπαίνεις με κουκούλες και μάσκες και δεν σε καταλαβαίνει άνθρωπος. Υπάρχει να πας στο εξωτερικό, υπάρχει να πας σε ένα νησί τον χειμώνα, υπάρχει τρόπος».

Δείτε επίσης: «Είναι η μεγαλύτερη κότα, που έχω γνωρίσει στη ζωή μου» - Ο εκνευρισμός της Μαρίας Σολωμού για γνωστή σχέση του παρελθόντος της