«Ούρλιαζε και μου έλεγε μας κλέψανε...» - Ο Γιάννης Καλλιάνος περιγράφει τις σοκαριστικές στιγμές της διάρρηξης

«Ήταν πολύ οδυνηρό, νιώσαμε ότι κάποιος ήρθε και μας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Για τις στιγμές τρόμου που βίωσε τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του, όταν εισέβαλε στο σπίτι τους ληστής, μίλησε ο Γιάννης Καλλιάνος, το μεσημέρι της Παρασκευής 20/10, στο Mega. Ο γνωστός μετεωρολόγος του καναλιού συγκλονισμένος περιέγραψε λεπτό προς λεπτό, ό,τι κατέγαψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του.

Εντύπωση προκαλεί ότι ο δράστης κινήθηκε άνετα μέσα στο σπίτι και ήξερα ακριβώς το που να ψάξει προκειμένου (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της γυναίκας του).

O Γιάννης Καλλιάνος πειγράφει τις στιγμές τρόμου που βίωσε

«Χτυπάει το τηλέφωνο και άκουσα τη γυναίκα μου με ουρλιαχτά και αναφιλητά και το παιδί δίπλα να κλαίει να προσπαθεί να μου μιλήσει. Ούρλιαζε και μου έλεγε “μας κλέψανε Γιάννη”». ανέφερε αρχικά σοκαρισμένος.

«Παίρνει ένα κατσαβίδι ή λοστό προφανώς σκληρό για να μπορέσει να λυγίσει μέχρι και τα αλουμίνια και κάνει την κίνηση, φαντάζομαι σπάει το πρώτο τζάμι, σπάει και το δεύτερο, δημιουργεί αυτή την τρύπα για να μπορέσει να μπει μέσα», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Ένας πανικός, μία κατάσταση βομβαρδισμένου τοπίου αντίκρισα. Πήρε ό,τι βρήκε και στο ένα κομοδίνο και στο άλλο. Το πιο συγκλονιστικό ήταν ότι ήρθε πίσω από την κούνια του παιδιού, την έπιασε, την έκανε πέρα δώθε, ένιωσα εκείνη την ώρα ότι μαγάρισε την κούνια του παιδιού μου. Αυτός ο άνθρωπος πάταγε πάνω στο κρεβάτι, έριχνε το ένα πράγμα πάνω στο άλλο.» είπε.

«Κυρίως η γυναίκα μου δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα, γιατί πήρανε σχεδόν όλα τα χρυσαφικά που είχε, βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια. Ευτυχώς τον υπολογιστή μου δεν τον είχαν πάρει, τηλεοράσεις δεν είχαν πάρει, φαντάστηκα ότι μπήκαν για χρήματα και να πάρουν και κοσμήματα».

«Ήταν πολύ οδυνηρό, νιώσαμε ότι κάποιος ήρθε και μας βίασε τις ψυχές μας. Μπαίνοντας στο σπίτι η γυναίκα μου μετά από μισή ώρα από όταν είχε φύγει ο κλέφτης και αντικρύζοντας ένα βομβαρδισμένο τοπίο ένιωσε ένα ψυχολογικό βιασμό». πρόσθεσε.

«Εκτιμώ ότι οι αστυνομικές αρχές είναι και κοντά στη σύλληψή του», ανέφερε ο μετεωρολόγος.