Αίας Μανθόπουλος: «Το ποτήρι του θα είναι δίπλα στο δικό μου» - Συγκινητικό κάλεσμα από τον κολλητό και τη σύντροφό του λίγο μετά την κηδεία

Που και πότε θα συμβεί ο νέος αποχαιρετισμός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή (20/10) παίχτηκε η τελευταία πράξη για τον ηθοποιό Αίαντα Μανθόπουλο, που έφυγε από τη ζωή με τον καλλιτεχνικό χώρο, τους φίλους και την οικογένειά του να τον αποχαιρετούν στο κοιμητήριο Παιανίας (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Ένα από τα πρόσωπα, που είναι ιδιαίτερα συντετριμμένα με την απώλεια αυτή είναι ο κολλητός του φίλος, Ιάκωβος Μυλωνάς, o oποίος έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση μετά την κηδεία του, στο Facebook.

Πιο αναλυτικά, ο κολλητός του δημοσίευσε μία φωτογραφία του Αίαντα, την οποία συνόδευσε με μερικά λόγια καρδιάς. Παράλληλα έγραψε, πως σήμερα (20/10) μετά την παράσταση, που παίζει φίλοι και η σύντροφος του εκλιπόντος θα τον αποχαιρετήσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Η ανάρτηση του κολλητού του Αίαντα Μανθόπουλου μετά την κηδεία του

«Σήμερα αποχαιρετήσαμε έναν αγαπημένο φίλο τον Αίαντα Μανθοπουλο! Ήμουν πολύ τυχερός που τον γνώρισα κι ήμασταν σαν οικογένεια! Η παράσταση μας το βράδυ είναι αφιερωμένη σ' αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό και άνθρωπο. Η θέση του δυστυχώς θα είναι αδειανή αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας!

Μετά θα πάμε στο αγαπημένο μας μπαράκι να πιούμε το αγαπημένο του ποτό! Το ποτήρι του θα είναι δίπλα στο δικό μου. Όποιος θέλει να έρθει στην παράσταση ή μετά, να τηλεφωνήσει στο 6946046566. Η Ζωγραφιά του Θεού Νο2 Μέγαρο Μουσικής αίθουσα Μουσικής Βιβλιοθήκης στις 21.00. Θα είναι μαζί μας και η σύντροφός του Ελισάβετ», έγραψε ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

Οι σπαρακτικές δηλώσεις του την ημέρα της κηδείας

«Χάσαμε τον αγαπημένο μας φίλο και ήρθαμε να του πούμε το τελευταίο αντίο. Αν σήμερα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, θα ήμασταν μαζί στο θέατρο και μετά θα πηγαίναμε στο αγαπημένο μας μπαράκι να πιούμε το ποτό μας. οπότε η θέση του θα είναι κενή, αλλά θα τον περιμένει. Ήταν πολύ ξαφνικό, μας έκοψε τα γόνατα αυτό. Καλό παράδεισο να έχει. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να τον αποχαιρετήσω, θα πάρει καιρό», είπε ο Μυλωνάς και δεν μπόρεσε να αναφέρει τίποτα άλλο για τον φίλο του.