«Μπαμπά…βλέπεις;» - Σπαραγμός με την ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου αφιερωμένη στον πατέρα της, Τόλη Βοσκόπουλου

Αδημοσίευτη φωτογραφία μπαμπά και κόρης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Βοσκοπούλου, κόρη του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και την Άντζελας Γκερέκου δε μιλάει συχνά σε κάμερες και εκπομπές για την οικογένειά της, ωστόσο το δέσιμο με τη μητέρα και τον πατέρας είναι και ήταν πολύ δυνατό.

Σήμερα, η νεαρή Μαρία ακολουθεί ταπεινά και με αφοσίωση τα βήματα της μαμάς της στα καλλιτεχνικά και συγκεκριμένα στην ηθοποιία (δείτε εδώ την πολύ δεμένη σχέση μαμάς και κόρης).

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε η Μαρία Βοσκοπούλου την Παρασκευή (20/10) στο instagram έδειξε για πολλοστή φορά το δέσιμο με τον μπαμπά της θέλοντας να του θυμίσει από εκεί, που είναι, πως τα έχει καταφέρει.

H συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάποια νέα επιτυχία της Μαρίας ή κάποιο επίτευγμα, που θέλει του αφιερώσει, καθώς στη συνέχεια, η ίδια δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία με ένα δακρυσμένο πρόσωπο από την οικογένειά της.

«Μπαμπά…βλέπεις;

Μπαμπά τα κατάφερα!», έγραψε η Μαρία Βοσκοπούλου.

Βοσκοπούλου - Βοσκόπουλος

Βοσκοπούλου - Συγκίνηση

Οι δηλώσεις της Γκερέκου για την κόρη της και τον Βοσκόπουλο

Την Παρασκευή (29/9) η Άντζελα Γκερέκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη με την ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά της σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για την καριέρα και την οικογένεια της.

«Μου είναι λίγο δύσκολο να μιλάω γι’ αυτά, αλλά μία είναι η συνταγή και το συστατικό, αληθινή αγάπη. Όταν υπάρχει λοιπόν, αυτό και έχεις μεγαλώσει κι εσύ με αγάπη και μπορείς να δώσεις αγάπη, τότε όλα και επουλώνονται και αντιμετωπίζονται γιατί γίνεσαι ομάδα. Ένα μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, ο Τόλης, ως άνθρωπος, είχε πολύ μεγάλη ανάγκη και ήταν το ζητούμενο στη ζωή του, να ζει σε μια οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης. Όταν, λοιπόν, τη βρήκε αυτή την οικογένεια, πιστεύω, θεωρώ, το έχω ζήσει, ένιωσε ότι ήταν γεμάτος από αυτή την ουσία που ήθελε στη ζωή του», είπε η Άντζελα Γκερέκου.