«Εντάξει, είναι λίγο ανατριχιαστικό...» - Η αποκάλυψη της Βρισιήδας Ανδριώτου για την πρόταση που δέχτηκε για το "Celebrity"

Όταν έτρεχα και έκανα run στο Survivor, δεν μπορούσα να αναπνεύσω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star, τα προβήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά τον Covid, αλλά και για την πρόταση που είχε για να συμμετάσχει στο I'm a celebrity get me out of here, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 20/10, η Βρισηίδα Ανδριώτου, σε συνέντευξη της στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου.

Όλα όσα αποκάλυψε η Βρισηίδα Ανδριώτου

Το γνωστό μοντέλο μάλιστα, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν θα συμμετείχε ξανά σε κάποιο επόμενο Survivor αν της γινόταν πρόταση. Ακόμη παραδέχθηκε πως είχε Covid μια εβδομάδα πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης: «Με μια γυναίκα σαν την Βρισηίδα θέλεις να...» - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Σπύρου Μαρτίκα για την Ανδριώτου

«Όταν τελείωσε ο Covid, μου έμειναν υπολείμματα οπότε μου δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα. Όταν έτρεχα και έκανα run στο Survivor, δεν μπορούσα να αναπνεύσω γιατί είχα θέματα στα πνευμόνια. Ένιωθα ότι ψυχολογικά δεν ήμουν έτοιμη να το νιώσω όλο αυτό. Είδα και διάφορα περί παικτών οπότε κατάλαβα πως είναι τελείως διαφορετικό από την προηγούμενη χρονιά που το έζησα και θα ήταν καλύτερο να φύγω».

«Είχα δει διάφορες έτοιμες ήδη κλίκες και, επειδή πάλεψα την προηγούμενη χρονιά με έτοιμη ήδη κλίκα, δεν ήθελα να το ξαναπεράσω όλο αυτό οπότε έφυγα. Νομίζω πως δεν θα ξαναπήγαινα σε ένα νέο Survivor γιατί άφησα την ιστορία μου, άφησα αυτό που άφησα στον κόσμο και δεν θα ήθελα να το ξαναπεράσω».

«Αγαπάω πάρα πολύ τον Γιώργο Λιανό και λατρεύω το χιούμορ του οπότε το Celebrity το βλέπω για εκείνον. Εντάξει, είναι λίγο ανατριχιαστικό. Μου είπαν και να πάω αλλά δεν δέχθηκα γιατί δεν ήθελα να μπω σε αυτό το παιχνίδι» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από το πάρτι γενεθλίων της

Με άρωμα survivor ήταν το πάρτι γενεθλίων της Βρισηίδας με τον Γιώργο Ταλάντσεβ να αγκαλιάζει και να χορεύει με την εορτάζουσα. Να σημειώσουμε εδώ, πως η Βρισηίδα επέλεξε μια διαφάνεια με γκλίτερ και από μέσα μπες εσώρουχα με ασορτί γάντια.

Βρισηίδα - ΜαρτίκαςΒρισηίδα - γενέθλια