«Είναι αξιόλογος άνθρωπος! Πήρε τα δύο του πτυχία μέσα από τη φυλακή» - Έξαλλη η Βόσσου για όσους σχολιάζουν το γάμο της κόρης της με τον Δήμα

«Τα παιδιά μου είναι ευτυχισμένα, τέλος!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από περίπου ένα χρόνο η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τον φυλακισμένο, Βασίλη Δημάκη με την τραγουδίστρια να είναι στο πλευρό τους (δείτε εδώ γιατί έκανε απεργία πείνας μέσα στη φυλακή).

Οι σχέσεις της Βόσσου με την κόρη της και τον σύζυγό της είναι πολύ καλές κάτι, που επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά μέσα από τις νέες δηλώσεις, που παραχώρησε η Βόσσου στο Happy Day με τις δηλώσεις να προβάλλονται την Παρασκευή (20/10).

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου για τον σύζυγό της κόρης της

«Δεν μπορώ εγώ αυτό το κρατούμενος. Αυτό το πράγμα με θυμώνει η κριτική. Τι πάει να πει αυτό; Αν ας πούμε η κόρη μου τα είχε φτιάξει με έναν που έκανε τις χιλιάδες απατεωνιές και εγκλήματα προκειμένου να βγάλει λεφτά αλλά παρέμενε έξω, θα ήταν καλά; Εμένα με νοιάζει, ότι η κόρη μου είναι ευτυχισμένη και καλά και η ζωή είναι δική τους. Θα τους στηρίζω όσο μπορώ με όλες μου τις δυνάμεις, αφού τα παιδιά μου είναι ευτυχισμένα, τέλος. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, μέσα από τη φυλακή πήρε τα δύο του πτυχία. Τώρα περιμένουμε οσονούπω να αποφυλακιστεί, ας κάνουν ό,τι θέλουν, να είναι ευτυχισμένοι», είπε η Σοφία Βόσσου.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ερασμίας Μάνου μετά το σύμφωνο συμβίωσης στις φυλακές

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Ήμασταν λίγο φορτισμένοι», είπε αρχικά η Ερασμία Μάνου και συνέχισε αποκαλύπτοντας «Ήταν μια τυπική διαδικασία. Υπογράψαμε και θα το γιορτάσουμε με τις φιλενάδες μου».

Μάλιστα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως θέλουν με τον σύζυγό της να αποκτήσουν παιδάκι «Επιθυμούμε να κάνουμε παιδί με τον σύζυγό μου μόλις αποφυλακιστεί».

«Δεν έγινε πρόταση γάμου απλώς φτάσαμε σε ένα σημείο που σκεφτήκαμε να προχωρήσουμε», είπε σε ερώτηση για το πως πήραν την απόφαση να παντρευτούν.

Σχετικά με την οικογένεια του είπε «Έχω επικοινωνήσει με μέλη της οικογένειας του συζύγου μου. Ο μπαμπάς του δεν ζει. Η μαμά μου έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου πριν το γάμο».