Αποκλειστικό - Χρήστος Φερεντίνος: Μεγάλα γλέντια για τον παρουσιαστή!

Έρχεται αρχές Νοεμβρίου με πολλές εκπλήξεις στον ΣΚΑΪ

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Αποκλειστικό - Χρήστος Φερεντίνος: Μεγάλα γλέντια για τον παρουσιαστή!

Αυτό που περιμέναμε είναι γεγονός! Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα μεγάλα γλέντια και αν μη τι άλλο περισσότερο ενθουσιασμένος για αυτό δηλώνει ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος... Η νέα βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ, που συζητούσαν από το περασμένο καλοκαίρι ότι θα είναι στα επόμενα project του καναλιού είναι έτοιμη και θα ξεκινήσει αρχές Νοεμβρίου με τον παρουσιαστή να δείχνει και εκείνος ανυπόμονος μιας και δεν το έχει κρύψει ότι του αρέσει η διασκέδαση και το ελληνικό τραγούδι.

Άλλωστε ήταν μια συμφωνία που έκανε από την πρώτη στιγμή της μεταγραφής του από τον ALPHA στο κανάλι του Φαλήρου όταν απάντησε θετικά εκτός από τον «Μονομάχο», να είναι και ο κεντρικός παρουσιαστής της συγκεκριμένης ψυχαγωγικής εκπομπής.

Χρήστος Φερεντίνος

Ο τίτλος της νέας εκπομπής του Χρήστου Φερεντίνου

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί ο τελικός τίτλος, (οι πιθανότεροι είναι «Ε ρε γλέντια» ή «Για την παρέα») αλλά λίγες μέρες πριν ετοιμάστηκαν φώτα και ένα τεράστιο πλατό υπερπαραγωγή, αφού στόχος του καναλιού του Φαλήρου, είναι οι μουσικές βραδιές που θα προβάλλονται κάθε Σάββατο να θυμίζουν στο κοινό εκείνες του «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και να επανέλθουν οι καλές εποχές που η τηλεθέαση χτυπούσε κόκκινο.