Τα ''σάρωσε'' όλα στο πέρασμά της η Όλγα Κεφαλογιάννη - Με λευκό κοστούμι και ψηλές πλατφόρμες στο κέντρο της Αθήνας

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι μια πολυάσχολη γυναίκα, καθώς ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου, είναι βουλευτής και παράλληλα έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον Μίνω Μάτσα (δείτε εδώ την πρόσφατη αποκλειστική φωτογραφία τους).

Πρόσφατα ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Όλγα Κεφαλογιάννη αυτή τη φορά σε μία μοναχική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την πολιτικό να περπατάει βιαστική και γυαλιά ηλίου σε κάποιο δρόμο του κέντρου.

Η μοναχική βόλτα της Όλγας Κεφαλογιάννη στο κέντρο της Αθήνας

Μέσα από το αποκλειστικό υλικό βλέπουμε τον Όλγα Κεφαλογιάννη να είναι πολύ κομψή με το λευκό κοστούμι, που επέλεξε να φορέσει συνδυάζοντας το με καφέ τσάντα και πλατφόρμες.

Όλγα Κεφαλογιάννη - Αθήνα

Σπάνιες αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της

«Θέλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά από την δημοσιότητα. Αν παρατηρήσετε και στα δικά μου social media, ποτέ δεν θα ανεβάσω φωτογραφίες των παιδιών. Το λέω αυτό γιατί είναι σημαντικό να κρατάμε κάποια πράγματα στην ιδιωτική σφαίρα. Όντως με τον σύζυγό μου κυκλοφορούμε πολλές φορές στην Αθήνα κι είναι πολύ ωραίο που μπορούμε να μιλάμε φιλικά με τον κόσμο. Οι πολιτικοί οφείλουμε να είμαστε μέσα στον κόσμο. Αν χάσεις την επαφή με τον κόσμο, τότε χάνεις την μεγαλύτερη δύναμη, να μπορείς να μεταφέρεις τις αγωνίες κι αυτά που μπορεί να σου πούνε με ωραίο ή όχι τόσο ωραίο τρόπο», είπε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Ήμουν ένα βράδυ σε ένα εστιατόριο και σηκώθηκε μια κοπέλα δίπλα μου να πάρει το παλτό της – κατάλαβα ότι είναι έγκυος. Γυρνάει και μου λέει “Σας ευχαριστούμε που μας εμπνέετε”. Προς στιγμήν τα έχασα, δεν ήξερα σε τι αναφερόταν. Μου λέει “Είδα την εκπομπή σας με την κα Καινούργιου και με τον τρόπο που μιλήσατε για την εξωσωματική, κατάλαβα ότι ίσως είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να το βλέπω με φόβο. Ήμουν δέκα χρόνια με τον άντρα μου και δεν είχαμε κάνει παιδί και το τολμήσαμε. Τώρα είμαι έγκυος”. Για μένα αυτό ήταν μια τρομερή στιγμή», τόνισε.