«Ένιωσα ότι μαγάρισε την κούνια του παιδιού μου! Θα με δει μπροστά του» - Συνελήφθη ο διαρρήκτης που εισέβαλε στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου

Τέλος η ανησυχία!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ένιωσα ότι μαγάρισε την κούνια του παιδιού μου! Θα με δει μπροστά του» - Συνελήφθη ο διαρρήκτης που εισέβαλε στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου

Την Παρασκευή 20/10 έγινε γνωστό πως διέρρηξαν το σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου στη Βούλα με το βίντεο που διέρρευσε στα Μέσα από τη στιγμή που άγνωστοι τρομοκράτησαν την σύζυγο και το παιδί του που ούρλιαζαν (δείτε το εδώ). Το Σάββατο 21/10 ο ίδιος βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Οι Δεκατιανοί" για να μιλήσει για το ατυχές συμβάν, εκφράζοντας την οργή του.

Επειδή ο μετεωρολόγος είχε κάμερες στο σπίτι του και ο ληστής δεν είχε καλύψει το πρόσωπό του, τα χαρακτηριστικά του φαίνονται πεντακάθαρα, ο ίδιος δήλωσε σίγουρος πως θα τον βρουν και θα τον αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο μόλις πραγματοποιηθεί η σύλληψή του.

Η οργή του Γιάννη Καλλιάνου για τη διάρρηξη στο σπίτι του

«Αυτό το πλάνο με έχει στοιχειώσει. Ένιωσα ότι μαγάρισε την κούνια του παιδιού μου», είπε αρχικά, ενώ σε άλλο σημείο επισήμανε για τον διαρρήκτη: «Σε λίγες ημέρες θα με δει μπροστά του».

Πράγματι, λίγο αργότερα διέρρευσε πως ο διαρρήκτης συνελήφθη.

Τα πρώτα λόγια της γυναίκας του

«Μπήκε στο σπίτι, έσπασε το τζάμι το μπροστινό και πραγματικά βούτηξε πρόχειρα ό,τι βρήκε μπροστά του. Εγώ ήμουν εκείνη που μπήκε πρώτη στο σπίτι και αντίκρισε τον χάος, ήμουν μαζί με το μωρό. Δεν το χώραγε το μυαλό μου. Είδα το συρτάρι ανοιχτό και το πρώτο που σκέφτηκαν ήταν τι έψαχνε ο Γιάννης γιατί τα άφησε έτσι; Και έκλεισα το συρτάρι και ξαφνικά ανοίγω το βλέμμα μου και βλέπω το χάος. Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό. Σκέφτηκα ότι αν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να είναι κάποιος μέσα στο σπίτι έψαχνα και έπρεπε να φύγω, εγώ έψαχνα να βρω τι λείπει από το σπίτι.

«Ήταν ένα μικρό, νεαρό παιδί, νεαρό μικρόσωμο παιδί. Θα προσπαθήσουμε να τον βρούμε, μέσω της Αστυνομίας, να βρούμε τους κλέφτες. Πήραν πράγματα που δεν ήταν μεγάλης αξίας, πήραν κολόνιες, πήραν τον κουμπαρά του παιδιού, ήταν πρόχειροι κλέφτες. Ότι αρπάξω για προσωπική μου χρήση», είπε η σύζυγος του Καλλιάνου, Χάρις.