Γειά σου: Μεγάλη συγκίνηση με το πρόσωπο που έκανε έκπληξη στην Ελένη Ράντου - «Έλιωσα πραγματικά»

«Σε ευχαριστώ για αυτά, που μου έχεις προσφέρει!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γειά σου: Μεγάλη συγκίνηση με το πρόσωπο που έκανε έκπληξη στην Ελένη Ράντου - «Έλιωσα πραγματικά»

Το Σάββατο (21/10) στην εκπομπή Γειά Σου ήταν καλεσμένη η Ελένη Ράντου με την ηθοποιό να μοιράζεται κομμάτια από τη μέχρι σήμερα καριέρα της, τα μελλοντικά της σχέδια, αλλά και άγνωστα κομμάτια της προσωπικής της ζωής.

Κάτι λοιπόν, που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι, ότι η Ελένη Ράντου έχει βαφτίσει ένα αγόρι, τον Άγγελο, ο οποίος έχει καταγωγή από την Αιθιοπία και πριν από μερικά χρόνια υιοθετήθηκε από τη μητέρα του, που είναι καλή φίλη της Ράντου (δείτε εδώ τη μεγάλη αγάπη της Ράντου για την Αφρική).

Η παραγωγή της εκπομπής φρόντισε λοιπόν να κάνει μία έκπληξη στην καλεσμένη της προβάλλοντας δηλώσεις, που έκανε στην κάμερα το βαφτιστήρι της για εκείνη με την Ελένη Ράντου να λιώνει βλέποντας τον.

Η έκπληξη στην Ελένη Ράντου πουν την έκανε να ''λιώσει''

«Αχ, έλιωσα, έλιωσα πραγματικά. Ήταν δώρο αυτή η έκπληξη, ήταν δώρο», είπε η Ελένη Ράντου.

Φωτογραφίες από το τελευταίο ταξίδι στην Αφρική με την Μπακοδήμου

Φέτος το καλοκαίρι η Μαρία Μπακοδήμου και η Ελένη Ράντου αποφάσισαν να μην το περάσουν μονάχα σε κάποιο νησί ή παραθαλάσσια περιοχή. Αντιθέτως, ετοίμασαν βαλίτσες και ταξίδεψαν στην Αφρική. Συγκεκριμένα στην εξωτική Ζανζιβάρη.

Η Ζανζιβάρη είναι ημιαυτόνομη περιοχή της Τανζανίας στην Ανατολική Αφρική. Αποτελείται από το Αρχιπέλαγος της Ζανζιβάρης στον Ινδικό Ωκεανό, 25-50 χιλιόμετρα (16-31 μίλια) στα ανοικτά των ακτών της ηπειρωτικής χώρας και συνίσταται από πολυάριθμα μικρά νησιά και δύο μεγάλα: την Ουνγκούτζα και την Πέμπα . Η πρωτεύουσα είναι η Πόλη της Ζανζιβάρης, που βρίσκεται στο νησί της Ουνγκούτζα. Το ιστορικό κέντρο της είναι η Στόουν Τάουν, η οποία αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Με λίγα λόγια έχουν πολλά ωραία μέρη να δουν στο ταξίδι τους! Και οι φωτογραφίες βέβαια που ανεβάζουν στα social media δείχνουν πως και τα πιο απλά σημεία εκεί, είναι εντυπωσιακά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Μπακοδήμου έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές φωτογραφίες από το ονειρικό ταξίδι που έκαναν. Έχει φωτογραφίσει πολλά από τα μέρη που έχουν επισκεφθεί, όπως παραλίες και αγορές, αλλά και selfies με την Ελένη Ράντου.

Οι δυο φίλες, απολαμβάνουν τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνάνε μακριά από όλους και από όλα, κάνοντας την ηλιοθεραπεία τους, θαυμάζοντας τα τοπία και γνωρίζοντας καλύτερα την αφρικανική κουλτούρα.

Σε μια από τις αναρτήσεις τους, δημοσίευαν και φωτογραφία από την παραλία φορώντας τα μπικίνι τους και αποθεώθηκαν από τους followers (Τι τρώει η Μαρία Μπακοδήμου και παραμένει κορμάρα).