Fame Story: «Δεν ήταν μπροστά ο Light» - Τα πρώτα σχόλια της Κατσαΐτη για την αποχώρηση της Χριστίνας μετά τον τσακωμό τους

«Είναι πολύ έτοιμη, θα της ευχηθώ καλή επιτυχία»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Fame Story: «Δεν ήταν μπροστά ο Light» - Τα πρώτα σχόλια της Κατσαΐτη για την αποχώρηση της Χριστίνας μετά τον τσακωμό τους

Το βράδυ της Παρασκευής (20/10) είδαμε να συμβαίνουν πολλά και διάφορα στο 4ο live του Fame Story (δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς) με την Χριστίνα να αποχωρεί μετά το σκηνικό με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Φυσικά, η αποχώρηση κρίθηκε από την την ψήφο του κοινού, κάτι που σχολίασε στη συνέχεια η Κατσαϊτη στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλιhttps://www.youweekly.gr/tags/xamogela-kai-pali με το απόσπασμα να προβάλλεται το Σάββατο (21/10).

Η στυλίστρια έμεινε στο κομμάτι της παρεξήγησής της με την Χριστίνα αλλά και στην εμφανή υποστήριξή της από τον Light, ο οποίος πήρε δημόσια θέση υπέρ της παίκτριας.

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη στον Light για το περιστατικό με την Χριστίνα

«Φαντάζομαι έχετε δει όλοι τι έχει συμβεί, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Δεν με ενόχλησε, που ο Light υποστήριξε τη Χριστίνα, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του. Δεν ήταν μπροστά, μπορεί να πει ό,τι πιστεύει. Δεν περίμενα να φύγει η Χριστίνα από το παιχνίδι, είναι πολύ έτοιμη και της εύχομαι καλή επιτυχία», είπε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Νέα καταγγελία κατά της Κατσαΐτη από παίκτρια του My Style Rocks

Η Σοφία Λεοντίτση, η οποία παρακολουθούσε το reality από το σπίτι της, με το που πραγματοποιήθηκε η αποχώρηση προχώρησε σε μία ανάρτηση κατά την οποία εννοούσε πως και στη δική της περίπτωση, στο παιχνίδι που συνεργάστηκε με την συγκεκριμένη στυλίστρια, είχε δημιουργηθεί επεισόδιο και γι' αυτό εκείνη είχε απαιτήσει να τη διώξουν, όπως κι έγινε. Ο λόγος για το My Style Rocks.

«Ελπίζω να μην ήταν κι αυτή η αποχώρηση μία ακόμα απαίτηση της κυρίας που κάποτε απαίτησε να διώξουν κι εμένα. Παραείναι συμπτωματική η στιγμή που αποχωρεί το κορίτσι αυτό μετά απ' ότι έγινε... Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι' αυτό, αλλά γαργαλήθηκε το μέσα μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σοφία Λεοντίτση Κατσαϊτη Fame Story