Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Τζίνα Αλιμόνου - Ανέδειξε τις αναλογίες της με μαύρη μίνι φούστα και κομψές γόβες

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Tζίνα Αλιμόνου έχει χαράξει τη δική τη πορεία στο modeling αλλά και στην υποκριτική, ωστόσο στη συνέχεια της ζωής η ίδια φάνηκε να αποτραβιέται από τα μέσα και να αφιερώνεται περισσότερο στα παιδιά της.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr την εντόπισε σε μία σπάνια έξοδο της με εντυπωσιακό και πολύ κομψό loοk. Πιο αναλυτικά, η Τζίνα Αλιμόνου έδωσε το παρόν στη Νέα Ερυθραία, στο φαρμακείο της Κ. Μακρή δίνοντας συμβουλές ομορφιάς.

Η δημόσια εμφάνιση της Τζίνας Αλιμόνου σε φαρμακείο των Βορείων Προαστίων

Οι αναλογίες μοντέλου της Τζίνας Αλιμόνου έχοντας φτάσει τα 50 της χρόνια δεν αλλοιώνονται (δείτε την εδώ με μαγιό), τις οποίες αυτή τη φορά ανέδειξε με μία μαύρη μίνι φούστα, λευκό πουκάμισο και μαύρες γόβες.

Τζίνα -  Αλιμόνου

Οι δηλώσεις της για το διαζύγιο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη

«Δεν επεδίωξα ποτέ να γίνει συζήτηση γύρω από την προσωπική ζωή μου και το διαζύγιο, τα «τα εν οίκω μη εν δήμω». Επειδή υπήρχαν παιδιά έπρεπε να υπάρξει μια προστασία, η οποία τηρήθηκε απλά όχι απ’ όλους. Είμαι άνθρωπος που έχω δουλέψει στα media, ξέρω πως γίνεται. Θεωρώ ότι ήταν αναπόφευκτο να πάρει διάσταση το διαζύγιο μου, ίσως όχι απαραίτητο. Για μένα το πρώτο μέλημά μου στο διαζύγιο ήταν τα παιδιά μου, δεν είναι όμως όλοι έτσι.

Η συνεπιμέλεια των παιδιών είναι δύσκολη στη διαχείριση. Είναι δύσκολο για τα παιδιά να διαχειριστούν τα δύο διαφορετικά σπιτικά. Το παιδί πρέπει να νιώθει ότι έχει σταθερότητα και μια ροή στο πρόγραμμά του, το να πηγαίνει δεξιά και αριστερά δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Δεν είναι εύκολο στην εφαρμογή του», είπε αρχικά.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, η Τζίνα Αλιμόνου σχολίασε: «Ο γάμος δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Παντρεύτηκα γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια. Το μέλημά μου είναι οι σχέσεις και όχι ο γάμος».