Είναι ίδιος με τον Παπαγεωργίου - Αυτός είναι ο πατέρας του ηθοποιού και πρώην σύζυγός της Φιλαρέτης Κομνηνού

Συγκλονιστική ομοιότητα μπαμπά και γιου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι γιος της σπουδαίας ηθοποιού, Φιλαρέτης Κομνηνού και του Αργύρη Παπαγεωργίου, τον οποίο είδαμε το Σάββατο (21/10) μέσα από μία ανάρτηση του ηθοποιού στο instagram.

Λίγο πριν γίνει πατέρας ο Παπαγεωργίου για πρώτη φορά θέλησε να κάνει μια ανασκόπηση στο παρελθόν και να δει φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία με αυτή, που είναι μικρός στην αγκαλιά των γονιών του να ξεχωρίζει.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε, πως ο ηθοποιός έχει τρομερή ομοιότητα με τον πατέρα του, όταν ήταν νεότερος, τόσο στο χαμόγελο, όσο και στο βλέμμα τους (δείτε εδώ τις σχέσεις του Παπαγεωργίου με τον πεθερό του).

Αυτός είναι ο πατέρας του Γιώργου Παπαγεωργίου

«Ο μπαμπάς και η μαμά. Και εγώ», έγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η συγκίνηση της μητέρας του για το εγγονάκι

Η Φιλαρέτη Κομνηνού παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή ''Ακόμα δεν είδες τίποτα'' με την ηθοποιό να μιλάει αναλυτικά για τα επαγγελματικά της, αλλά και για την εξέλιξη της οικογένειάς της.

«Ήθελα να γίνω γιαγιά. Επιτέλους ήρθε αυτή η στιγμή. Έχω ένα καρδιοχτύπι, ένα τρακ. Περιμένω τη στιγμή που θα το πάρω στην αγκαλιά μου. Περιμένω να δω το παιδί του παιδιού μου. Νομίζω ότι με περιμένει ένας μεγάλος έρωτας», είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού.