«Ήμουν σε μια σχέση με μια κοπέλα που δεν ήμουν χαρούμενος, δεν θυμάμαι τι έγραφα» - Η απάντηση του Κασσελάκη για τα άρθρα υπέρ του Μητσοτάκη και κατά του Τσίπρα πριν χρόνια

Βγήκαν στη φόρα και τον εξέθεσαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πρώτο θέμα συζήτησης από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα. Από τα μπουρμπουάρ που αφήνει στα μαγαζιά που επισκέπτεται, μέχρι και ποια ήταν η σύντροφός του μέχρι να κάνει coming out (δείτε την εδώ), όλα έχουν βγει στη φόρα. Μάλιστα, η Εφημερίδα των Συντακτών άρχισε να "ξεθάβει" αυτές τις ημέρες παλιά άρθρα του πλέον πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στα οποία ο ίδιος κατέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα και αποθέωνε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για το γεγονός αυτό ο ίδιος απάντησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του COSMOS FM, όπου φιλοξενήθηκε πρόσφατα, δικαιολογώντας τον εαυτό του, "ρίχνοντας" τα λόγια του στο νεαρό της ηλικίας του και στην δύσκολη περίοδο που περνούσε τότε.

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη για τα άρθρα υπέρ του Μητσοτάκη και κατά του Τσίπρα

«Κατ' αρχάς δεν θυμάμαι αυτά τα άρθρα. Δεν θυμάμαι ποιος ήμουν 24 χρονών. Ήμουν ένα παιδί το οποίο δούλευε σε ένα πολύ δύσκολο τομέα, δούλευα πάρα πολύ σκληρά. Ήμουν σε μια σχέση με μια κοπέλα που δεν ήμουν χαρούμενος, προσπαθούσα να σταθώ στα πόδια μου και να βοηθήσω τους γονείς μου. Ήταν ένας τομέας, ο χρηματοοικονομικός, που είχε ακόμη μεγάλη τοξικότητα και αναβρασμό μέσα του. Ήμουν ένα παιδί της ομογένειας τότε που ήταν πολύ νευριασμένο με αυτά που γινόντουσαν στην Ελλάδα.

Ήμουν στην τράπεζα και όλοι μιλούσαν για το πόσο ξεχαρβαλωμένο πράγμα είναι η Ελλάδα. PSI εδώ, εκεί κτλ. Γι’ αυτά τα οποία λέτε, ίσως να είχα επηρεαστεί από την ιδέα ότι οι γονείς μας κληροδότησαν σε εμάς ένα πράγμα που μας έδιωξε από την χώρα. Και όπως η οικογένεια μου έφυγε, εγώ έφυγα από την Ελλάδα στις ρίζες της κρίσης, πάρα πολλοί Έλληνες έφυγαν κατά την διάρκεια της κρίσης.

Άρα, δεν θυμάμαι τι έγραφα τότε, ούτε ποιος ήμουν τότε. Πείτε, ότι τότε είχα ας το πούμε ιδέες χωρίς επαρκή πληροφόρηση ως ένας νέος εργαζόμενος τις οποίες τις έγραφα αντί να κάθομαι στο σπίτι μου και στην δουλειά καθόμουν και έγραφα πρωτογενές υλικό για την ομογενειακή εφημερίδα σε ελληνόφωνο μέσο.

Βιωματικά μεγάλωσα, έγινα επιχειρηματίας, είδα ανισότητες, άλλαξε ο εαυτός μου και επέλεξα, παρά το γεγονός ότι γνώριζα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επέλεξα να πάω με τον Αλέξη Τσίπρα επειδή την διακυβέρνηση που έκανε την περίοδο 2015-2019, την καλή διαχείριση που έκανε στο τέλος της ημέρας. Ο 24χρονος Στέφανος ίσως να μην ψήφιζε για τον 35χρονο Στέφανο. Αλλά ξέρετε κάτι; Είμαι σίγουρος ότι ο 24χρονος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα ψήφιζε για τον 55χρονο Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος εξαρτάται από τον Βελόπουλο, τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό.

Παλεύω για μια προοδευτική Ελλάδα που θα δώσει ισότητα σε όλους. Χρειάζεται να μιλάμε για τα άρθρα μου το 2012 για να μπορέσουμε να αποσπάσουμε την προσοχή μας από τη φτωχοποίηση του Έλληνα πολίτη; Είμαστε σοβαροί πλέον;», είπε.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες εικόνες του Στέφανου Κασσελάκη & του McBeth με τις βέρες στο χέρι - «Πώς θα λέγεται ο Τάιλερ σε περίπτωση που γίνει πρωθυπουργός; Πρώτος κύριος;» Χαμός στο twitter