Δεν τον βλέπουμε συχνά και είναι ίδιος με τη Γαρυφαλιά - Ο κούκλος γαλανομάτης αδερφός της Καληφώνη

Αυτός είναι ο Στέφανος Καληφώνης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το τελευταίο διάστημα τα μέσα κάνουν λόγο για τον άντρα, που έχει κλέψει την καρδιά της Γαρυφαλιάς Καληφώνη, που δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Μάστορα, ωστόσο πιο προυπήρχε μια άλλη αγάπη στη ζωή της.

Ο λόγος για τον αδερφό της Γαρυφαλιάς τον Στέφανο Καληφώνη, τον οποίο μας έδειξε με μία φωτογραφία στο instagram το βράδυ του Σαββάτου (21/10) η ίδια. Τα δύο αδέρφια λοιπόν πόζαραν ο ένας δίπλα στον άλλον σε μία έξοδο τους.

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη & Χρήστος Μάστορας: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο αδερφός της Γαρυφαλιάς Καληφώνη

Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία η Γαρυφαλιά και ο Στέφανος μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, καθώς έχουν ανοιχτό χρώμα δέρματος, κοινά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και ίδιο χρώμα ματιών.

Καληφώνη - Αδερφός

Η αποκάλυψη της Καληφώνη για την προσωπική της ζωή

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε το comeback της στο Youtube Channel της με ένα Q&A βίντεο. Τι σημαίνει αυτό; Το γνωστό μοντέλο και σύντροφος του Χρήστου Μάστορα απάντησε επιτέλους σε hot κι όχι μόνο ερωτήσεις και απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Για το αν έχει κάνει κάποια πλαστική απάντησε πως είχε βάλει πριν ένα χρόνο περίπου 0,3 υαλουρονικό κι από εκεί και πέρα κάνει ενυδατώσεις και μεσοθεραπείες. Αν βέβαια κάποια στιγμή έκανε κάτι αυτό θα ήταν ανόρθωση στήθους. Για το αν έχει μετανιώσει για κάτι που έχει δείξει στο διαδίκτυο απάντησε πως παλιότερα ναι, ενώ για τώρα είπε χαρακτηριστικά «Προστατεύω πάρα πολύ την προσωπική μου ζωή νομίζω».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο γάμου απάντησε:

«Θα ήθελα πάρα πολύ σε έναν ιδανικό κόσμο να λέω πως όλα γίνονται αλλά δεν γίνονται όλα! Δεν νιώθω καθόλου έτοιμη ούτε για γάμο ούτε για οικογένεια. Ούτε καν. Νιώθω πολύ έτοιμη να ανοιχτώ στα επαγγελματικά μου και να επικεντρωθώ σε αυτά. Πιστεύω κάποια στιγμή όταν νιώσω έτοιμη θα το πω και θα το δείτε. Θα το καταλάβω και εγώ. Τα τελευταία δύο χρόνια το σκέφτομαι κάθε μέρα. Κάθε μέρα λέω ότι ίσως να μην είμαι και να μη θέλω οικογένεια.

Όσο μεγαλώνω, τώρα που έκλεισα τα 27 και πάω στα 28, όσο πάει και φεύγει σαν ιδέα. Νομίζω ότι δεν θέλω να δώσω τον χρόνο μου σε κάτι άλλο, ότι δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω κάτι τέτοιο. Ειδικά αυτή τη στιγμή».