Με το ίδιο ακριβώς βλέμμα της Μαρίας Σολωμού - Αδημοσίευτες φωτογραφίες του γιου, που απέκτησε με τον Μάριο Αθανασίου

Ο μικρός Αλέξανδρος, που έγινε ολόκληρος άνδρας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου έχουν φέρει στον κόσμο ένα γιο, τον Αλέξανδρο, ο οποίος μετά το διαζύγιο των γονιών του έμεινε σε πρώτη φάση με την μητέρα του και στην εφηβεία έμεινε με τον πατέρα του.

Σήμερα, ο Αλέξανδρος Αθανασίου έχει κλείσει τα 18 του, τελείωσε το σχολείο και πλέον σπουδάζει εκτός Αθηνών. Η μαμά του μπορεί να μην είναι η κλασσική Ελληνίδα μάνα, ωστόσο πρόσφατα δημοσίευσε στο instagram μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.

Ο γιος της Μαρίας Σολωμού σε μικρή ηλικία

Όπως βλέπουμε ο Αλέξανδρος - όσο ήταν ακόμα παιδί - έμοιαζε και με τους δύο του γονείς, καθώς έχει τη ματιά της μαμάς του και το χαμόγελο του πατέρα του (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Σολωμού για τον γάμο της με τον Αθανασίου).

Σολωμού - Γιος

Η αποκάλυψη του Αθανασίου για τον γιο του με τη Σολωμού και τις κόρες με την Αμαξοπούλου

«Νομίζω ότι δεν είναι ευχάριστη για τα παιδιά η έκθεση λόγω του επαγγέλματος. Άσχετα αν το παίρνουν καλά ή εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι το παίρνουν καλά. Πιστεύω ότι θα ήθελαν να μην ήμασταν έτσι. Με στεναχωρεί αυτό. Στεναχωριέμαι που στεναχωριέται το παιδί. Δεν είναι το καλύτερο να μπαίνει σε έναν χώρο και να συζητάνε για τους γονείς του, είτε θετικά είτε αρνητικά. Κι εμείς μόνοι μας δίνουμε όλα μας στα στοιχεία παντού. Είναι αδιανόητο, όμως, να μην μπορείς να προφυλάξεις το παιδί σου στα social media. Για το πιο απλό, την ασφάλειά του», είπε αρχικά.

«Τρία παιδιά. Δεν το υπολόγιζα έτσι στη ζωή μου. Αν με ρώταγες τον πιο σίγουρο αριθμό θα έλεγα 1. Τα τελευταία χρόνια ο μεγάλος είναι μαζί με τις μικρές. Ο Αλέξανδρος είναι ο γιος που έχω μαζί με τη Μαρία και η Εύα και η Έλλη, 9 και 5 ετών, είναι τα κορίτσια που έχω μαζί με τη Μάρθα. Νομίζω ότι ήταν χρήσιμο, φρόνιμο και σωστό, επειδή όσο θα μεγάλωνε ο Αλέξανδρος θα τον έβλεπα όλο και λιγότερο, το συζητήσαμε και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον να είναι μαζί με τις αδερφές του. Να καταλάβουν ότι είναι αδέρφια. Εκείνος το ήθελε, αλλά στην αρχή αυτής της διαδρομής ζορίστηκε. Έπρεπε να κάνει συμβιβασμούς, να αλλάξει συνήθειες. Για όλους ήταν δύσκολο, όμως προσαρμοστήκαμε», εξήγησε έπειτα.