Θρήνος - Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιώργου Μαυρίδη

Η ανάρτηση για τον χαμό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Κυριακής (22/10), καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιώργου Μαυρίδη με το συμβάν να γίνεται γνωστό μέσα από μία ανακοίνωση του τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ.

Ο Μαυρίδης είχε μιλήσει για τις δύσκολες σχέσεις, που είχε με τον πατέρα του, καθώς κατά βάση μεγάλωσε με την μητέρα του, μιας και οι γονείς του είχαν χωρίσει, όταν ήταν μικρός (δείτε εδώ τον λόγο, που ο πατέρας του είχε κάνει φυλακή).

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι, για τους οποίους έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς του Γιώργου Μαυρίδη, με τον ίδιο να αγωνίζεται σήμερα (22/10) κανονικά στον αγώνα της ομάδας του ΠΑΟΚ, που είναι μέλος.

Η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του Γιώργου Μαυρίδη

«Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον αθλητή του Συλλόγου, Γιώργο Μαυρίδη, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα», αναγράφει η ανακοίνωση του Α.Σ ΠΑΟΚ.

H δύσκολη σχέση τους

«Η μάνα μου είναι ήρωας. Αλλά πιστεύεις πως τα δύσκολα μου έκαναν και καλό; Δεν μπορώ να το ξέρω. Το μόνο βέβαιο είναι πως τα παιδιά είναι ωραίο να μη μεγαλώνουν δύσκολα, να μην τους λείπει τίποτα, να παίρνουν την απαραίτητη αγάπη από τους γονείς τους, να έχουν ωραία ερεθίσματα, να μάθουν να αγαπούν και να ξεχωρίζουν τι είναι καλό και τι κακό. Δεν είναι ωραίο τα παιδιά να υποφέρουν. Μη γίνει και μόδα αυτό το “πέρασα δύσκολα και έγινα καλύτερος άνθρωπος.

Θέλω να είναι καλά εκεί που είναι. Λάθος μου που είχα μιλήσει για αυτό, αλλά, επειδή μερικές φορές σού βάζουν ταμπέλες χωρίς να ξέρουν ποιος είσαι, αγανακτείς και νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις για το παρελθόν σου, να πεις “μη μας βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι, κάποιοι δεν έχουμε περάσει εύκολα”. Πατέρας δεν είναι μόνο εκείνος που συντελεί στο να γεννηθείς. Είναι αυτός που σε στηρίζει, σε βοηθά στη δύσκολη στιγμή. Πέρασε πολύ δύσκολα, οπότε τον έχω συγχωρέσει. Πρόσφατα συναντηθήκαμε, μιλήσαμε μετά από πολλά χρόνια, ήρθε από το μαγαζί μου. Είμαι κουλ με αυτό πια», είχε πει ο Γιώργος Μαυρίδης στο περιοδικό People.