Κανονικό εργοτάξιο το σπίτι της Μπόμπα & του Τανιμανίδη - Η εξέλιξη της ανακαίνισης μετά από τόσους μήνες (Βίντεο)

Πλησιάζει ο καιρός που θα μπουν μέσα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πριν από το καλοκαίρι πήραν την απόφαση να κάνουν ανακαίνιση στο σπίτι τους με την οικογένεια να περνάει τους περισσότερους καλοκαιρινούς μήνες στην Αντίπαρο.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, οι τέσσερις τους βλέπουμε να μένουν σε άλλο σπίτι, καθώς οι εργασίες στο δικό τους σπίτι φαίνεται να έχουν πάει πίσω (δείτε εδώ την κατάσταση, που επικρατούσε πριν από λίγο καιρό).

Μέσα από ένα update, που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα με ένα insta story έδειξε το πως πηγαίνουν οι εργασίες με το σπίτι τους να θέλει αρκετό χρόνο ακόμα, μέχρι να φτάσει στο τελικό στάδιο, που έχουν ονειρευτεί.

Οι εργασίες στο σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

«Έχουμε δρόμο ακόμα», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Το σπίτι των γονιών του Σάκη στην Θεσσαλονίκη

Μπορεί όμως να μένει μόνιμα στην Αθήνα και να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, πάντα ωστόσο επισκέπτεται τους γονείς του στην Θεσσαλονίκη. Ειδικά τώρα που ανακαινίζουν το σπίτι τους με την Χριστίνα Μπόμπα περνάει αρκετό χρόνο μαζί τους.

Όπως έχουμε δει από αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πρόκειται για μια μονοκατοικία με δυο ορόφους μέσα σε ένα κτήμα πολλών στρεμμάτων. Το κτήμα αυτό μάλιστα, έχει δυο σπίτι, των γονιών του και άλλο ένα.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ο τεράστιος κήπος γεμάτος πράσινο γκαζόν όπου παίζουν τα παιδιά - εγγόνια της οικογένειας.