«Ήξερα, ότι θα καταστραφούμε» - Η αρχή της σχέσης της Συνατσάκη με τον Στρατή και ο φόβος της Μαίρης

«Ήταν τρελούλης»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή (22/10) η Μαίρη Συνατσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Μαμά -δες'' με την ίδια να μιλάει για τη ζωή της και το πόσο πολύ άλλαξε από τη στιγμή, που απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον Ίαν Στρατή,

Σε πρώτη φάση η Μαίρη μίλησε για την Ολίβια, το πόσο γρήγορα μεγαλώνει, καθώς στη συνέχεια εξήγησε τι εννοούσε με τις δηλώσεις, που είχε κάνει για το κοινωνικό φύλο του παιδιού της (δείτε εδώ).

Η γνωριμία της με τον Ίαν Στρατή και το πως αυτή κατέληξε σε σχέση ήταν ακόμη ένα ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης της Συνατσάκη, καθώς αρχικά είχε φοβηθεί να δεσμευτεί μαζί του.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη για την γνωριμία της με τον Ίαν Στρατή

«Εμένα πάντα μου άρεσε αλλά ήταν λίγο πιο τρελούλης παλιά, ήξερα δηλαδή, ότι αν πάω κατά εκεί, θα καταστραφούμε. Δεν ήταν τόσο τρελούλης στην τριετία, που μεσολάβησε. Είπα πάμε για παρανάλωμα. Ήταν μεγάλη ανατροπή και σχετικά γρήγορα. Ο Ίαν είναι πολύ έτοιμος να ακούσει και να μετακινηθεί σε πράγματα», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Θα παντρευτεί το ζευγάρι;

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, βρέθηκε την Παρασκευή 26/5 η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε για την γέννα, για την καθημερινότητά της με την κόρη της, η οποία σε λίγες ημέρες θα γίνει έξι μηνών, αλλά και για την συμβίωση και τη σχέση με τον Ίαν Στρατή.

«Δε ξέρω πώς έγινε, αλλά, ενώ η πρώτη πρώτη μου σκέψη ήταν ότι μάλλον δε πάει για πολύ καιρό το μεταξύ μας, έγιναν έτσι τα περιστατικά της ζωής που σχεδόν στις πρώτες δέκα μέρες σχεδόν συγκατοικούσαμε, γιατί έτυχε την περίοδο που με μπήκαν στο σπίτι μου και με κλέψανε. Το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν του είπα ότι μπήκα σπίτι και ήταν χάλια, ήταν "πάρε δυο πράγματα και έλα από εδώ, μη το συζητάς". Και κάπως έτσι μείναμε μαζί», δήλωσε έπειτα.

Και η Φαίη Σκορδά ρώτησε: «Πώς σου έκανε την πρόταση γάμου;», με την ίδια να απαντά: «Εσύ πιστεύεις ότι μου έχει κάνει κάποια πρόταση γάμου; Δεν είμαστε παντρεμένοι... Θα δούμε, δεν ξέρω. Δεν είμαστε πολύ αυτών των κοινωνικών συμβάσεων. Δεν είναι και κακό όμως ο γάμος.

Έχουμε πολύ κοινές απόψεις σε αυτά τα πράγματα. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι είμαστε πιο μαζί απ' ότι θα μπορούσε να αποδείξει οποιοδήποτε χαρτί. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πάρτι να γιορτάσουμε τη ζωή και να έχουμε μαζί και τη μικρή αγκαζέ».

«Πρόταση γάμου δεν θα ήθελες να σου κάνει; Μία μικρή ερωτική εξομολόγηση;», ήταν η επόμενη ερώτηση που δέχθηκε.

«Φαίη; Αυτή η φράση μου άρεσε», της απάντησε.

«Ίαν, μην την ακούς, είναι έτοιμη», δήλωσε με ενθουσιασμό η παρουσιάστρια τότε.

Και η επιχειρηματίας κατέληξε: «Μου κάνει ρομαντικές εξομολογήσεις ο Ίαν, κάνουμε ο ένας στον άλλον τέτοια πράγματα».