«Ταλαιπωρούμαι! Δεν ζω τη ζωή που ζούσα τότε...» - Η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας για τις οικονομικές δυσκολίες

«Ευτυχώς, η Χριστίνα το κατάλαβε πολύ νωρίς ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κωνσταντίνα παραχώρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και την δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Η αγαπημένη τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με την κόρη της, Χριστίνα, όσο και για τα οικονομικά της σήμερα.

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες στο χώρο της μουσικής, έχοντας συνεργαστεί με σπουδαίους συνθέτες και τραγουδιστές όπως οι Μαρινέλλα, Βίκυ Μοσχολιού, Άννα Βίσση, Χαρούλα Αλεξίου και άλλους. Το 1987 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος με τίτλο Τραγούδια για την Κωνσταντίνα με την συμμετοχή των Τόκα και Πάριου. Το 1983 συμμετείχε στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου με τον Σταύρο Σιδερά και το τραγούδι "Η αγάπη ακόμα ζει".

Δείτε επίσης: «Ήταν επεισοδιακό» - Οι άγνωστες ιστορίες που αποκάλυψε η Κωνσταντίνα από την επαγγελματική της πορεία

Η ζωή σήμερα της Κωνσταντίνας

Κωνσταντίνα

Είσαι αυστηρή μαμά;

Όχι, δεν είμαι αυστηρή μαμά. Με τη Χριστίνα τσακωνόμαστε για μικροπράγματα, στα σοβαρά τα βρίσκουμε πάντα. Μένουμε μαζί. Δεν τα βρίσκουμε σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα μας, με «χώνει» πολύ, τρέχω εγώ συνέχεια, γιατί αυτή δεν μπορεί, δεν προλαβαίνει… Εμείς γεννήσαμε πρίγκιπες! Είχαμε τα παιδιά μας, επειδή οι εποχές ήταν πλούσιες και τους παρείχαμε τα πάντα, ενώ τώρα που άλλαξαν τα πράγματα, έγιναν πρίγκιπες με παλάτια χτισμένα στην άμμο. Έχουν δυσκολέψει τα πράγματα, τότε ό,τι μας ζητούσαν το είχαν. Έρχεται μια μέρα που δεν γίνεται, πρέπει να κάνουμε οικονομία και δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτό.

Αντιμετώπισες αυτό το πρόβλημα με την κόρη σου;

Ευτυχώς, η Χριστίνα το κατάλαβε πολύ νωρίς ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, γιατί αποσύρθηκα από τις πίστες πολύ γρήγορα, μετά το 2005, όταν άρχισαν τα τετραήμερα. Όταν είδε αυτό που έγινε με την Κύπρο το 2013, που μας πήραν τα λεφτά μας, τότε κατάλαβε ότι εγώ πρέπει να παλέψω για τη ζωή μου κι εκείνη πρέπει να με βοηθήσει για να επιβιώσουμε.

Τώρα είσαι καλά οικονομικά;

Καλά είμαι, ταλαιπωρούμαι αλλά δουλεύω. Πάντα έχω μάθει να αγωνίζομαι, ποτέ δεν έχω φτάσει σε σημείο να ζητάω χρήματα, πήγαινα μέχρι εκεί που έφτανε το χέρι μου. Δεν ζω τη ζωή που ζούσα τότε, αυτό είναι πραγματικότητα. Έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε για να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας.