Γονάτισε μπροστά σε δεκάδες κόσμο - Η πρόταση γάμου του Γιώργου Κόρομι στην σύντροφό του, Τίνα (Βίντεο)

Πολύ όμορφη και ρομαντική στιγμή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιώργος Κόρομι έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 4. Tόσο λοιπόν το 2021 όσο και το 2023 που μπήκε και στο Survivor All Star, στήριγμα του είχε την σύντροφό του, Τίνα. Το ζευγάρι ποτέ δεν έκρυψε τον έρωτα του και μάλιστα στο παιχνίδι, η αγαπημένη του τους έστελνε βίντεο στα έπαθλα επικοινωνίας.

Σήμερα είναι 4 χρόνια μαζί και πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από κάθε άλλη χρονιά και έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα στην σχέση τους!

Η πρόταση γάμου του Κόρομι στην σύντροφό του, Τίνα

Την Κυριακή 22/10 πραγματοποιήθηκε η αθλητική εκδήλωση "Τρίαθλο IRONMAN 70.3 VOULIAGMENI GREECE", όπου συμμετείχαν και Έλληνες celebrities, ανάμεσα τους και ο Κόρομι. Η σύντροφός του λοιπόν βρισκόταν εκεί για να τον στηρίξει.

Αφού η εκδήλωση ολοκληρώθηκε, ο επιχειρηματίας (αφού διαθέτει το δικό του μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας), την πλησίασε στο κοινό και γονάτισε βγάζοντας από την τσέπη του ένα λαμπερό μονόπετρο. Φυσικά και η Τίνα δέχτηκε!

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές ημέρες παντρεύτηκε και ο αδερφός του, δείτε εικόνες από το μυστήριο αλλά και φωτογραφία του Κόρομι με την σύντροφό του.

Πως γνωρίστηκε με την σύντροφό του

Όπως έχει αποκαλύψει ο Γιώργος Κόρομι, γνώρισε την σύντροφό του στο μαγαζί που διαθέτει στο κέντρο της Αθήνας με χυμούς, καφέδες και είδη υγιεινής διατροφής. Ξεκίνησαν να μιλάνε και επειδή είχαν τον ίδιο τρόπο ζωής έγναν φίλοι. Η σχέση τους ήρθε τέσσερα χρόνια μετά την γνωριμία τους και μαζί πέρασαν και καραντίνα.

Για την σύντροφό του μάλιστα είχε πει πως είναι ένας άνθρωπος που τον καταλαβαίνει και δεν λειτουργεί παρασιτικά. Πριν τα φτιάξουν έψαχνε έναν άνθρωπο όχι για να είναι το άλλο του μισό, αλλά να είναι ολοκληρωμένος από μόνο του. Που να έχει δουλειά, σπίτι και να ψάχνει επίσης έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο για να κάνει σχέση.