Έγινε η αποτέφρωση της Ματούλας με παρόντες το γιο της Λορέντζο και τη νύφη της - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η τελετή αποχαιρετισμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Την Παρασκευή 20/10 πραγματοποιήθηκε η τελετή αποχαιρετισμού της Ματούλας, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Όλες τις διαδικασίες τακτοποίησε ο γιος της Λορέντζο Καριέρε - παρόλο που δεν είχε καλές σχέσεις με την μητέρα του - έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Έλενα Κατραβά.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μέσα στο σπίτι της, ενώ το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε περίπου μετά από 8 ημέρες από το θάνατο της, εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας, καθώς η σορός της ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Μετά την είδηση του θανάτου της, πολλά ερωτηματικά είχαν δημιουργηθεί σχετικά με την κηδεία της, καθώς δεν υπήρχε κάποιος συγγενείς α βαθμού για να τακτοποιήσει τις εκρρεμμότητες. Ο γιος της όπως προαναφέραμε δεν είχε καλές σχέσεις μαζί της και είχαν να μιλήσουν χρόνια. Μάλιστα, η μητριά του Λορέντζο είχε μιλήσει ανοιχτά για τις σχέσεις μητέρα και γιου κάνοντας αποκαλύψεις.

Έγινε η αποτέφρωση της Ματούλας

Σύμφωνα με την Σάσα Σταμάτη στην On Time όλα τα διαδικαστικά για την αποτέφρωση της Ματούλας, ανέλαβε ο γιος της. Αθόρυβα τακτοποίησε όλες τις εκρεμότητες και την περασμένη Παρασκευή έγινε η αποτέφρωση αλλά και μια μικρή τελετή.

Όσον αφορά την ιατροδικαστική εξέταση, όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Κούβαρης, δεν εντοπίστηκαν κακώσεις στη σορό της. Λόγω σήψης ωστόσο, δεν καθιστούσε δυνατό ο ακριβώς προσδιορισμός της αιτίας του θανάτου της.

Πως έγινε ο εντοπισμός της

«Είμαστε φίλοι και με πήρε ο σεκιουριτάς από εκεί γιατί του είχα πει να την προσέχει... Πήγε το γραφείο κηδειών και την πήρε ήταν έξι - επτά μέρες... Eμένα με είχε πάρει τηλέφωνο γιατί μιλάγαμε συνέχεια και μου είπε "πάω τώρα στο γιατρό γιατί έχω μία γαστρεντερίτιδα". Δεν με πήρε, την άλλη μέρα την πήρα τηλέφωνο δεν το σήκωνε, λέω μήπως την κράτησαν μέσα αλλά έψαχνα να βρω κανέναν να μου πει ποιο νοσοκομείο. Τώρα με πήραν τηλέφωνο και μου λένε έτσι και έτσι... περάσαμε μία ζωή μαζί. O Βοσκόπουλος, η Λάσκαρη, η Ματούλα εγώ και κάτι άλλοι είμαστε μία παρέα αχώριστη. Ήταν μία εποχή ολόκληρη Ματούλα. Μπορεί να είχε πέσει κάπου στα ναρκωτικά, τα ξεπέρασε, από εκεί και εκεί πέρα ήταν η ζωή σε κάθε συντροφιά που γινόταν», ανέφερε αρχικά.

«Ήταν τόσες μέρες νεκρή και στην ουσία κανείς δεν το είχε πάρει είδηση... Κανείς δεν ασχολήθηκε πήγε ο θυρωρός, μύριζε. Το είπε στο φίλο μου τον σεκιουριτά, φώναξαν τον ιδιοκτήτη, ανέβηκαν πάνω και τα λοιπά και τα λοιπά», συνέχισε.

Και ολοκλήρωσε: «Θα χαρούν τώρα, ο Ζαμπέτας γιατί τραγούδησε με το Ζαμπέτα κάποια εποχή, η Λάσκαρη που μένανε μαζί ο Τόλης...».