«Δεν θα απαντήσω σε τίποτα από όλα αυτά...» - Η ερώτηση του Λιάγκα για τον Φιλιππίδη που αρνήθηκε να απαντήσει ο Μπέζος

Η αντίδραση του και το σχόλιο για την υπόθεση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θα απαντήσω σε τίποτα από όλα αυτά...» - Η ερώτηση του Λιάγκα για τον Φιλιππίδη που αρνήθηκε να απαντήσει ο Μπέζος

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 23/10 ο Γιάννης Μπέζος. Ο επιτυχημένος ηθοποιός, μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα έχοντας πίσω του χτίσει μια τεράστια καριέρα, ενώ σχολίασε και όλα τα θέματα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, όπως ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μια ωστόσο ήταν η ερώτηση στην οποία δεν θέλησε να απαντήσει, ωστόσο, έκανε ένα γενικό σχόλιο. Η ερώτηση αυτή αφορούσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αναφορά που είχε κάνει προς το πρόσωπο του στην απολογία του.

«Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε από μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη, που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους! Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δεν λέω ότι δεν μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από τη μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δεν θα με βγάλουν ποτέ! Ό,τι κι αν γίνει! Ό,τι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν το Μπέζο, μυστήριος. Με αγαπούν», είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης χαρακτηριστικά στην απολογία του - διαβάστε την όλη εδώ.

Η ερώτηση για τον Φιλιππίδη που αρνήθηκε να απαντήσει ο Μπέζος

«Με τον Φιλιππίδη έχετε επικοινωνία, μετά από αυτά που είχε πει ξαναμιλήσατε ή όχι;», τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν θα απαντήσω σε τίποτα από όλα αυτά αλλά θα πω κάτι γενικότερο. Ότι πάλι στα πλαίσια της αυτοκριτικής, πρέπει να βγάλουμε όλοι το φωτοστέφανο που έχουμε βάλει στο κεφάλι μας, να σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν άγιοι και να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι μας. Και πρώτος θα την κάνω εγώ. Τα άλλα θα έρθουν. Οι υποθέσεις αυτές δικάζονται θα δούμε τι θα γίνει» ήταν η γενική απάντηση του Γιάννη Μπέζου.

Το σχόλιο για τον Κασσελάκη

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε και τον Στέφανο Κασσελάκη και συγκεκριμένα αν του κάνει καλό η υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής και της σεξουαλικότητας του με το γάμο του με τον Τάιλερ.

«Θα του κάνει κακό η υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής. Το ότι η κοινωνία το αποδέχεται έχω τις επιφυλάξεις μου. Δεν το αποδέχτηκε, κάνει ότι το αποδέχεται σε έναν μεγάλο βαθμό διότι θέλει να είναι και λίγο μοντέρνα, ενώ δεν είναι. Δε γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα από τη μία μέρα στην άλλη. Δηλαδή, θέλουν τον χρόνο τους. Επίσης, πολύ μεγάλη ευθύνη σε αυτά έχουν οι άνθρωποι οι οποίοι φέρουν αυτή τη συμπεριφορά. Νομίζω ότι ο κ. Κασσελάκης με τον σύντροφό του έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη πώς βγαίνει η εικόνα των ανθρώπων οι οποίοι έχουν αυτό τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη, μη λειτουργήσει ανάποδα αυτό γιατί δε θέλει και πολύ. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία και μια προσοχή. Μη βάζουμε ηθικά πρόσημα σε αυτές τις συμπεριφορές, αυτό φοβάμαι. Θέλει δηλαδή ένα μέτρο», σχολίασε ο ηθοποιός.

Για το θέμα της παρένθετης μητέρας και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, μετά την δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη πως θέλει να αποκτήσει δυο αγόρια με τον Τάιλερ, είπε:

«Παλαιότερα είχα εκφράσει μία άποψη για το θέμα της υιοθεσίας των παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων, είχα τις επιφυλάξεις μου. Τελευταία, διαβάζοντας διάφορους ανθρώπους, ψυχιάτρους, ψυχολόγους… διαπίστωσα με χαρά από τα επιστημονικά τους δεδομένα ότι τα παιδιά αυτά σε παρατηρήσεις που έχουν γίνει την τελευταία εικοσαετία δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Και αυτό το εγγράφω στα θετικά».