«Ξεχασμένη τηλεπερσόνα μιλάει για αφυλία...» - Η αιχμηρή ανάρτηση του Δημήτρη Σούρα για τις δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη

Δείτε τις δημοσιεύσεις

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έχει κάνει η Μαίρη Συνατσάκη σχετικά με το φύλο του παιδιού της, πριν από μερικούς μήνες, σε βίντεο της στο YouTube, απαντώντας σε ερώτηση ενός ακολούθου της.

Η influencer συγκεκριμένα είχε πει μεταξύ άλλων: «Μου φαίνεται απολύτως λογική η έκφραση βιολογικά κορίτσι γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Είναι βιολογικά κορίτσι. Τα θέματα κοινωνικού φύλου που προκύπτουν μετέπειτα στην ζωή -όχι πολύ αργότερα- οι άνθρωποι αποκτούν μία τέτοια αίσθηση κι από 4 χρονών. Αν το κοινωνικό της φύλο είναι διαφορετικό από το βιολογικό, ποια είμαι εγώ να πω το οτιδήποτε; Θέλω πολύ περισσότερο να υπάρξει στο δικό μου το παιδί αυτή η ελευθερία και δεν θέλω να προοικονομίσω τίποτα και μην αγχώνεστε τα παιδιά δεν μπερδεύονται από την πολλή ελευθερία και την αποδοχή.»

Στη συνέχεια η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή Μαμά-δες που προβλήθηκε την Κυριακή 22/10, έδωσε στη Τζένη Θεωνά μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα αυτό, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε (δείτε εδώ το βίντεο).

Η αιχμηρή ανάρτηση του Δημήτρη Σούρα για τις δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη

Ωστόσο, φαίνεται πως το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει ξεχαστεί από όλους. Το πρωί της Δευτέρα 23/ 10, ο Δημήτρης Σούρας, ανήρτησε ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο τοποθετείται για το ζήτημα, μιλώντας με αιχμηρό τρόπο για την influnecer.

«Η ΑΦΥΛΙΑ!!!
Σουηδή τραγουδίστρια μιλάει για άφυλα παιδιά. Μετά την κατακραυγή ζητάει συγνώμη, ρίχνοντας το λάθος στα κακά Ελληνικά!
Σουηδικό βιντεάκι, ακατάλληλο για παιδιά, παρουσιάζεται στην τρίτη δημοτικού με ψυχολογικές συνέπειες για κάποιους μαθητές! Το υπουργείο σιωπά!
Ξεχασμένη τηλεπερσόνα μιλάει για αφυλία μετά την γέννα του παιδιού της . Αναιρεί και διευκρινίζει ότι « μπερδεύτηκε», όταν τα βέλη εναντίον της πολλαπλασιάστηκαν.
Εμείς θα εξακολουθούμε να σιωπούμε ;;;»

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Η ΑΦΥΛΙΑ!!! Σουηδή τραγουδίστρια μιλάει για άφυλα παιδιά. Μετά την κατακραυγή ζητάει συγνώμη, ρίχνοντας το λάθος στα...

Posted by Dimitrios Souras on Monday, October 23, 2023

Νωρίτερα είχε ανεβάσει και σχετικό story:

ΣΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ
FACEBOOK: Dimitrios Souras