«Μπορεί να μην είμαι της μόδας...» - Οι αποκαλύψεις της Τζόυς Ευείδη για το αν είχε τηλεοπτικές προτάσεις

Ποιο ήταν το αγαπημένο της σίριαλ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Μπορεί να μην είμαι της μόδας...» - Οι αποκαλύψεις της Τζόυς Ευείδη για το αν είχε τηλεοπτικές προτάσεις

Για την προσωπική της ζωή αλλά και για τα επαγγελματικά της μίλησε το πρωί της Δευτέρας 23/10, η Τζόυς Ευείδη, σε συνέντευξη που έδωσε στην Ελένη Τσολάκη και στην εκπομπή Πρωινό Σουσού που προβάλλεται στο Open. H αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύψε το αν είχε προτάσεις για την τηλεόραση, τους ρόλους που έχει υποδυθεί, την αυστηρή αυτοκριτική που κάνει ενώ σχολιάζει και τις ελληνικές σειρές σήμερα.

Η αποκάλυψη της για τις τηλεοπτικές προτάσεις προτάσεις που είχε

«Δεν είχα προτάσεις για σίριαλ. Μπορεί να μην είμαι της μόδας. Φαντάζομαι στη συνείδηση των περισσότερων δημιουργών με τοποθετούν ως κωμική ηθοποιός. Θα ήθελα να κάνω δραματική σειρά» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Τζούς Ευείδη: «Ζώ με τον τρόμο του νοσοκομείου μην και...» - Η αποκάλυψη της ηθοποιού για το πρόβλημα υγείας της

«Δεν μπορώ να βάλω όρια στην επαγγελματική μου ζωή. Είμαι πολύ τρελαμένη με τη δουλειά, την αγαπάω. Είμαι αυστηρή στη σκηνή. Προσθαθώ να κάνω focus στις καλές πλευρές των ανθρώπων. Έχω ζήσει ζόρικες συνεργασίες. Τα έχω ζήσει όλα.» πρόσθεσε.

«Γενικά δεν μου αρέσω πολύ. Είμαι του αυτομαστιγόματος. Βρισκω λάθη στο παίξιμο μου»

«Το κακό με εμένα είναι ότι δίνω πάρα πολύ χώρο στους πάντες. Θα ήθελα να έχω περισσότερη πυγμή. Βγήκα στη δουλειά τα χρόνια της αθοώτητας. Τότε υπήρχαν ευκαιρίες. Τώρα οι ελληνικές σειρές στην τηλεόραση είναι περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Η αγαπημένη μου δουλειά ηταν οι Μεν και οι Δεν. Δεν θα γινόταν καλά να κάνουμε remake της σειράς. Εγώ είμαι ναι στα reunion», ανέφερε μεταξύ άλλων η Τζόυς Ευείδη.

Δείτε εδώ το βίντεο: