Ευρυδίκη Βαλαβάνη: ««Είναι η δική μου μέρα θα καλέσω...» - Η απάντησή της για το γάμο

«Θα παντρευτείς φέτος;»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στις εκπομπές "Ακόμα δεν είδες τίποτα", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega και παρουσιάζει ο Κώστας Τσουρός, και στην καθημερινή εκπομπή "Breakfast@Star", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού καναλιού Star, μίλησε για το γάμο και για τα επικείμενα σχέδιά της γύρω από το ζήτημα, η γνωστή αθλητικογράφος Ευριδίκη Βαλαβάνη.

Τι είπε για το γάμο της η Ευριδίκη Βαλαβάνη

Για το γάμο, αλλά και τη βάφτιση, με αφορμή τα ευτράπελα που συμβαίνουν στα μυστήρια, αυτά συζήτησαν στην εκπομπή της απογευματινής ζώνης του Σαββατοκύριακου, και η γνωστή αθλητικογράφος έσπευσε να πει τη δική της γνώμη για το θέμα, αλλά και να ξεκαθαρίσει τι πρόκειται να συμβεί στη δική της ονειρεμένη μέρα. Ενδεχομένως, σε πολλούς να φάνηκαν ως υπονοούμενα, ή μελλοντικά σχέδια, τα οποία δε θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν.

Δείτε επίσης: Την αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου για τη νέα σχέση της Ευριδίκης Βαλαβάνη

«Είναι η δική μου μέρα θα καλέσω όποιον θέλω εγώ να δω στον γάμο μου, και όχι όποιον θέλουν οι γονείς μου, ο μπαμπάς μου και η μαμά μου... Εγώ δεν το λέω για οικονομικούς λόγους... Αν είναι μια θεία, την έχω δει μία φορά στη ζωή μου, όταν ήμουν 5 χρονών κοριτσάκι, γιατί να την καλέσω στον γάμο μου;... Είναι η ημέρα του ζευγαριού, όχι της μαμάς και του μπαμπά μου... Τους έχω κάνει αυτές τις κουβέντες, το έχω ξεκαθαρίσει στη μητέρα μου και στον μπαμπά μου. Αν ποτέ γίνει αυτό το πράγμα…», σχολίασε κατά τη διάρκεια της συζήτησης η αθλητικογράφος.

«Στέλνεις τα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση...», της είπαν οι συνεργάτες της. Ενώ ο παρουσιαστής, τη ρώτησε «Θα παντρευτείς φέτος;», και εκείνη έβαλε τα γέλια.

Λίγο αργότερα , η κάμερα της πρωινής εκπομπής τη συνάντησε στο δρόμο και τη ρώτησαν μεταξύ άλλων για το ζήτημα του γάμου. «Παναγία μου!» και αποχώρησε βιαστικά, στέλνοντας φιλάκια.

Δείτε παρακάτω την αντίδρασή της:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είναι αυστηρή! Όταν ένας είναι επικεφαλής...» - Οι σχέσεις που διατηρούν σήμερα, Κώστας Τσουρός και Ναταλία Γερμανού

«Εγώ ταυτίστηκα μια φορά, και δεν ξανάγινε ποτέ!...» - Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την προσωπική της ζωή

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Εισέβαλε στη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster

«Τι θα μείνω; Με τα 20 γατιά μου και γεροντοκόρη;» - Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το ενδεχόμενο ενός γάμου

«Είμαι σε μια ηλικία κι εγώ που πρέπει!», «Ο σύντροφος είναι;» - "Πάγωσε" η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την ερώτηση του Τσουρού για την εγκυμοσύνη & τον γάμο

Ευριδίκη Βαλαβάνη: «Μια ζωή την έχουμε, αλλά...» - Αναστάτωση στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" με τον Κώστα Τσουρό περί απιστίας

«Είναι δύσκολο, ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει...» - Συγκινημένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την απώλεια της γάτας της