Ναταλία Γερμανού: «Μπορώ να ζήσω χωρίς...» - Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της παρουσιάστριας στο Fay’s Time

«Κακό παιδί δεν έχω υπάρξει»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 13-09-2018 Ζάππειο-Παρουσίαση προγράμματος ALPHA
NDP/ 13-09-2018 Ζάππειο-Παρουσίαση προγράμματος ALPHA

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Ναταλία Γερμανού "πιάστηκε" από την κάμερα της εκπομπής "Fay’s Time", που προβάλλεται καθημερινά από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ και παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στον Χρήστο Λυσσέα, και μίλησε για την τηλεόραση, αλλά όχι μόνο.

Τι αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού για την τηλεόραση

«Στη δική μου εκπομπή δεν ασχολούμαστε με τι νούμερα τηλεθέασης κάνουν οι άλλες εκπομπές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θεωρώ λάθος αν το κάνουν οι κάποιοι άλλοι συνάδελφοι. Εγώ σαν τηλεθεατής, δεν με ενδιαφέρει να δω μια εκπομπή, η οποία σχολιάζει τι νούμερα κάνει η άλλη εκπομπή, θα τη δω αν μου αρέσει ανεξαρτήτως τι νούμερα έχει», αποκρίθηκε η παρουσιάστρια.

«Μού άρεσε πολύ η εκπομπή του Κώστα Τσουρού, την οποία έχω δει. Ο Κώστας έχει ένα πολύ δικό του τρόπο, πάντα μιλάμε και έχουμε καθιερωμένο ραντεβού κάθε Δευτέρα», σχολίασε. «Αναμένω το Secret Song», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Την αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για την προσωπική της ζωή

«Έχω υπάρξει μη διαχειρίσιμη. Έχω συνεργαστεί και με αρκετούς ανθρώπους, σκηνοθέτες, παραγωγούς, που εάν τους ρωτήσεις, αν η Ναταλία ήταν πάντα άγγελος, θα σου πουν όχι δεν ήταν πάντα άγγελος. Και έχω φωνάξει και έχω τσακωθεί και μπορεί και κάποιους ανθρώπους να τους έχω εκνευρίσει. Όλα αυτά, όμως γίνονται πάνω στην ένταση της δουλειάς, επειδή είναι μία απαιτητική δουλειά, αλλά κακό παιδί δεν έχω υπάρξει», είπε η ραδιοφωνική παραγωγός.

«Υπάρχει μία φράση, που λέει πρέπει να φεύγεις, πριν σε διώξουν. Πρέπει να ξέρουμε όλοι μας κάποια στιγμή πότε πρέπει να σταματάμε κάτι, πριν μας σταματήσει αυτό. Ίσως κάποια στιγμή αφήσω το Σαββατοκύριακο για να κάνω κάτι που θα είναι για μία φορά την εβδομάδα ένα late night show, ένα talk show, κάτι τέτοιο. Βέβαια, έχω σκεφτεί τη ζωή μου και εκτός τηλεόρασης. Πιο ήρεμη, πιο χαρούμενη, πιο χαλαρή θα είναι. Μπορώ να ζήσω χωρίς τηλεόραση, όπως και αυτή μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα», υπογράμμισε η παρουσιάστρια.

Για τις δηλώσεις και τα παράπονα της Μαρίας Ιωαννίδου: «Την σέβομαι και την εκτιμώ, όπως θα σεβόμουν και θα εκτιμούσα κάθε άλλη επιλογή του πατέρα μου», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: