«Ένα ταπεινό αντίο...» - Θρήνος για την Ελευθερία Αρβανιτάκη

Η συγκινητική ανάρτησή της στο instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σήμερα, Δευτέρα 23/10, έγινε γνωστό πως ο Χρόνης Αηδονίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών (δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση και το βιογραφικό του). Ένας ένας, λοιπόν, οι φίλοι και οι συνεργάτες του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν. Ανάμεσά τους και η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του καλλιτέχνη και την συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο, ως το δικό της "αντίο" για όσα έχει προσφέρει τόσα χρόνια με το έργο του.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη για τον θάνατο του Χρόνη Αηδονίδη

«Αποχαιρετούμε έναν πολύ μεγάλο της παραδοσιακής μας μουσικής σήμερα, έναν δάσκαλο και ακούραστο καλλιτέχνη που κατάφερε να κρατήσει ζωντανό τον ήχο της δημοτικής μας μουσικής. Με σεβασμό απέραντο λέω κι εγώ ένα ταπεινό αντίο στον κύριο Χρόνη Αηδονίδη και τον ευχαριστώ εκ βαθέων για τον πλούτο που μας χάρισε», σημείωσε.

Πρόσφατα βίωσε άλλη μία απώλεια

Όπως αποκάλυψε την Τρίτη 19/9 μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έφυγε από τη ζωή ο Στράτος Στρατηγόπουλος, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Οπισθοδρομικής Κομπανίας που δημιουργήθηκε το 1978.

Η τραγουδίστρια έγινε μέλος στην Οπισθοδρομική Κομπανία το 1979, στο ξεκίνημα της καριέρας της. Πρόκειται για μία μπάντα φοιτητών που έπαιζαν ρεμπέτικα και λαϊκά, ερασιτεχνικά, σε διάφορα κέντρα της Αθήνας. Το γεγονός, λοιπόν, πως πέρασε τα παιδικά της χρόνια εκεί και γνώρισε τον Στράτο Στρατηγόπουλο τότε, της γέννησε την ανάγκη να τον αποχαιρετήσει δημόσια με ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

Δείτε επίσης: Όταν η Αρβανιτάκη παντρεύτηκε τον Γιάννη Πάριο - Φωτογραφίες από το κεντητό με διαφάνειες νυφικό

«1979: η πρώτη συνάντηση με την Οπισθοδρομική Κομπανία , η πρώτη συνάντηση με τον Στράτο. Πέρασαν πέντε χρόνια γεμάτα μουσική, γεμάτα αγάπη, γεμάτα φιλία, γεμάτα συντροφικότητα. Ήταν πέντε από τα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Στράτο μου θα σε σκέφτομαι πάντα με αγάπη κι ευγνωμοσύνη για εκείνα τα χρόνια…», έγραψε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου έσπευσε να της δείξει με ένα μήνυμα ή σχόλιο την συμπαράστασή του.