Γιώργος Δασκαλάκης: «Μέσα μου κλαίω και πονάω μα σε όλο το κόσμο χαμογελάω...» - Η συγκινητική του ανάρτηση για τη μάχη του με τον καρκίνο

«Μπορεί να με έχεις λυγίσει και τσακίσει...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 15-11-2014 Έναρξη Romeo
NDP/ 15-11-2014 Έναρξη Romeo

Ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Δασκαλάκης, δίνει μια γενναία μάχη με τον καρκίνο και κατά τη διάρκεια της σοβαρής αυτής περιπέτειας, που περνάει με την υγεία του, δεν έχει σταματήσει καθόλου να στέλνει αισιόδοξα μηνύματα μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη για τον αγώνα του με τον καρκίνο

Ο τραγουδιστής, ο οποίος μάλιστα δε χάνει την αισιοδοξία του και πριν καιρό έκανε προβες στο σπίτι του, για να ξανανέβει στη σκηνή, δε χάνει την επαφή του με το κοινό και να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την υγεία του. Πρίν λίγες ώρες ανέρτησε μια νέα φωτογραφία από το κρεβάτι του σπιτιού του, υπογραμμίζοντας, ότι θα παλέψει και θα νικήσει την ασθένειά του.

«Καλημέρα Αγάπες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!
<< ΠΟΥΣΤΗ καρκίνε...θωρείς με πώς σε θωρώ...?
Μέσα μου κλαίω και πονάω μα σε όλο το Κόσμο χαμογελάω...
Μπορεί να με έχεις λυγίσει και τσακίσει μάντεψε όμως ποιός θα νικήσει!!!>>
Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!
ΑΜΗΝ», έγραψε και συνόδευσε τη φωτογραφία του.

Η ανάρτησή του από το νοσοκομείο 20 ημέρες πριν

«Καλησπέρα Αγάπες μου!!!

Π@#ΣΤΗ καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης...έχεις πάρει προβάδισμα νομίζεις εεεε??? Μπορεί...Αλλά είμαι και εγώ καλός όμως...θα φανεί σε λίγο στο χειροκρότημα!!!

Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!!

ΑΜΗΝ», σημείωσε χαρακτηριστικά και η καλή του σχολίασε αμέσως: «Ζωή μου τίποτα δεν έχει τελειώσει. ΕΣΥ έχεις τον τελευταίο λόγο!!!! Σ αγαπώ και η αγάπη κάνει θαύματα!!! Ζήσε... είσαι ήδη νικητής...σε χρειάζομαι κοντά μου ακούς;».