Αλέξης Παππάς: Οι τεράστιες τζαμαρίες και ο πέτρινος τοίχος του υπέροχου μοντέρνου σπιτιού του (Βίντεο)

«Έχω ταξιδέψει πολύ και...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός ηθοποιός, Αλέξης Παππάς άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στην πρωινή εκπομπή "Breakfast@Star", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star και στον Στέλιο Δρουμαλιά, και του έκανε ξενάγηση σε όλο το πανέμορφο οίκημα.

Το φανταστικό σπίτι του Αλέξη Παππά

«Κάναμε πολλές συζητήσεις με το Open, αλλά συγκυριακά δεν μας βγήκε, δεν προέκυψε. Είχα προτείνει και ένα δικό μου concept. Είχα φτιάξει έναν πιλότο για ένα οδοιπορικό, το έχω παρουσιάσει σε κάποια κανάλια και περιμένω να ακούσω τις τελικές απαντήσεις. Φέτος δεν είχα προτάσεις για τηλεοπτικές σειρές», παραδέχθηκε για το μέλλον του στη μικρή οθόνη ο γνωστός ηθοποιός.

«Με κάποιους από το Survivor κρατάω επικοινωνία. Υπάρχουν επαφές με τον Τριαντάφυλλο αραιά και που, με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη πιο πολύ, με τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν κρατάω πράγματα που παρελθόντος. Μπορεί η λέξη reality να σημαίνει κάτι αληθινό, αλλά ιδίως σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι έτσι τα πράγματα, και ξέρω, πως τα περισσότερα παιδιά δε θα ερχόντουσαν σε σύγκρουση για να προσπαθήσουν να μείνουν μία εβδομάδα παραπάνω, ή για λίγο φαγητό», παρατήρησε για το show επιβίωσης.

Δείτε επίσης: Το νέο έρωτα του Αλέξη Παππά

«Έχω ταξιδέψει πολύ και έχω μείνει αρκετά χρόνια στο εξωτερικό», εξομολογήθηκε, αφού στο ψυγείο του είχε πάρα πολλά μαγνητάκια από άλλες χώρες. «Μου στέλνουν διάφορα μηνύματα στα social media, αλλά δεν ασχολούμαι, γιατί θεωρώ, ότι είναι και χάσιμο χρόνου. Δε βλέπω τις γυμνές φωτογραφίες, που μου στέλνουν», μαρτύρησε, ενώ δεν απάντησε στο εάν έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού κυριαρχούν σκούρες αποχρώσεις, του μαύρου, του σκούρου γκρι, αλλά και του λευκού σε κάποια δωμάτια. Μάλιστα, στο σαλόνι του έχει και μία κιθάρα, την οποία δεν είπε, αν χρησιμοποιεί.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: