«Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Ιωάννα μου ήρθε να ντυθώ...» - Ο Θάνος Κιούσης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του

Η άγνωστη φιλία του με τον Αντώνη Ρέμο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Ιωάννα μου ήρθε να ντυθώ...» - Ο Θάνος Κιούσης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show, ήταν το βράδυ της Δευτέρας 23/10, ο Θάνος Κιούσης, ο οποίος φέτος παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι 5x5. Ο τηλεοπτικός "Τόνι Σφίνος" έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για την πορεία του και την οικογένεια του. Μάλιστα αποκάλυψε την άγνωστη φιλία του με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και την ιστορία πίσω από το μουστάκι του.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Θάνος Κιούσης

Ο παρουσιαστής μίλησε για τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά. «Η σύζυγός μου είναι το δεξί, και το αριστερό μου χέρι, είμαστε ντουέτο. Επιμελείται το ντύσιμό μου. Κάνει όλη την οργάνωση. Mε την Ιωάννα γνωριστήκαμε σε μία παράσταση την είδα επάνω στη σκηνή. Τη στιγμή που έπεσε η ματιά μου στην Ιωάννα, κάποιος μας έβγαλε φωτογραφία. Ένιωσα μια έλξη. Μια πολύ ωραία γυναίκα. Έχω δύο αγόρια 5 και 4. Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να ζήσουν όλη αυτή την ανασφάλεια που έχει το επάγγελμά μου. Σήμερα δουλεύεις, αύριο τι κάνεις;»

Δείτε επίσης: «Δεν μπορώ να βλέπω το 5x5...» - Ο Μάρκος Σεφερλής σχολιάζει τον νέο παρουσιαστή, Θάνο Κιούση

«Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Ιωάννα μου ήρθε να ντυθώ ναύαρχος, για να πάω να τη ζητήσω από τη γιαγιά και τη μαμά της. Πήγα πρώτα στη γιαγιά της και μετά πήγα στην Ιωάννα.»

Ο Θάνος Κιούσης μίλησε και για την εκπομπή που πατουσιάζει. «Για το 5×5 αυτοπροτάθηκα. Πήρα τηλέφωνο και και ζήτησα να κάνω δοκιμαστικό. Έκανε πολύς κόσμος δοκιμαστικό… Άργησαν πολύ τα αποτελέσματα. Παρ’ όλα αυτά με πήραν και μου είπαν ότι ήμουν στους επικρατέστερους και στη συνέχεια, μου είπαν ότι θα το κάνουμε μαζί» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια ο Θάνος Κιούσης, αποκάλυψε ότι το 2005 όταν πήγε φαντάρος άφησε το χαρακτηριστικό του μουστάκι γιανα το παίξει Κρητικός. Εκεί μάλιστα, γνώρισε και τον Αντώνη Ρέμο με τον οποίο όπως είπε ήταν «ίδια σειρά» στην αεροπορία Τρίπολης.»