«Γιατί ήρθατε τόσο νωρίς;» - Η αμήχανη αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την επιστροφή του στο Mega

Τι είπε ο παρουσιαστής

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Γιατί ήρθατε τόσο νωρίς;» - Η αμήχανη αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την επιστροφή του στο Mega

Φουντώνουν τα σενάρια, τις τελευταίες ώρες, που θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να "μετακομίζει" από το κανάλι του Αμαρουσίου στο Mega. Αφορμή στέκεται το συμβόλαιο του παρουσιαστή με τον Ant1 το οποίο λήγει φέτος τον Ιούνιο.

Η αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην ερώτηση για το επαγγελματικό του μέλλον

Μάλιστα, φήμες λένε, ότι θα επιστρέψει στο Μεγάλο Κανάλι και μάλιστα με διπλή εκπομπή. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, ο παρουσιαστής δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τίποτα απ' όλα όσα ακούγονται. Η κάμερα της εκπομπής του Alpha, Happy Day, το πρωί της Τρίτης 24/10, εντόπισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Δείτε επίσης: «Έφυγα από την τηλεόραση για ένα χρόνο γιατί δεν ένιωθα καλά...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Αρναούτογλου για το συμβόλαιο που "έσπασε"

«Καλημέρα γιατί ήρθατε τόσο νωρίς; Γιατί δεν πάτε να πιείτε ένα καφεδάκι; Σας φιλώ, δώστε φιλιά σε όλη την παρέα», ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η απάντηση του στα δημοσιεύματα

Λίγο αργότερα ο παρουσιαστής έδωσε την δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο στον Sfera 102,2FM, θέλοντας έτσι να ξεκαθαρίσει το "θολό τοπίο" που έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα.

«Ήταν και μια κοπέλα πάλι πρωί-πρωί εδώ πέρα με την κάμερα, 7 η ώρα το πρωί. Εγώ τώρα μες στη νύστα αλλά η κοπέλα τη δουλειά της κάνει. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία της συζήτησης αν με φλερτάρει το MEGA», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Ήθελα να της πω ότι έχει να με φλερτάρει κάποιος πάνω από 8-9 χρόνια. Λήγει φέτος το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 και έχουν βγει διάφορα πράγματα. Αν μπω τώρα σε αυτή τη διαδικασία να απαντήσω, αύριο θα βγει κάτι άλλο», ανέφερε.

«Ειλικρινά όμως δεν το θεωρώ και ωραίο. Έχει ξεκινήσει η σεζόν εδώ και έναν μήνα. Όταν έχεις να κλείσεις έναν χρόνο σε ένα κανάλι, κλείνεις τον χρόνο σου εκεί. Συζητήσεις μπορεί να γίνονται αλλά να τις κάνεις διακριτικά»,

«Πρώτα τις κάνεις με το κανάλι σου, μετά συζητάς αν σου προτείνει κάποιος κάτι άλλο, εννοείται μπορείς να πας αλλά πάντα με σεβασμό και διακριτικότητα. Δεν μπορεί να είσαι σε έναν σταθμό και να αφήνεις να διαρρέει ότι έχεις πάει αλλού. Το θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος αυτό και για τον σταθμό που σε πληρώνει. Μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου πρέπει να είσαι κύριος» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το βίντεο: