«Είχαμε γεννητούρια! Αγοράκι!» - Έγινε μπαμπάς και το ανακοίνωσαν στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Χαρές στο πλατό! Οι δημόσιες ευχές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είχαμε γεννητούρια! Αγοράκι!» - Έγινε μπαμπάς και το ανακοίνωσαν στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Μια πολύ ευχάριστη είδηση ανακοίνωσαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σήμερα Τρίτη 24/10. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε σε μερικά... γεννητούρια στην ελληνική showbiz, με την Ελένη Βουλγαράκη να αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψαν πως αγαπημένος παρουσιαστής έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά, με την γυναίκα του να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η ανακοίνωση στο Πρωινό

«Είχαμε γεννητούρια! Αγοράκι! Χθες το απέκτησαν. Να τους ζήσει» είπε η Ελένη Βουλγαράκη και φυσικά αναφερόταν στον Φάνη Λαμπρόπουλο που πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής έχει ήδη αποκτήσει με την γυναίκα του μια κόρη που σήμερα είναι 4 ετών.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα στην εγχώρια showbiz - Γέννησε το δεύτερο παιδί της και το αποκάλυψε με φωτογραφία από το μαιευτήριο

Η εξομολόγηση του Φάνη Λαμπρόπουλου για την κόρη του

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό είχε βρεθεί ο Φάνης Λαμπρόπουλος πριν από λίγες ημέρες και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην κόρη του, που ήρθε στον κόσμο πριν από περίπου ένα χρόνο,

«Είναι ενάμιση. Είναι κόρη, αλλά είναι σαν γιος. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά, αλλά αλλάζεις “πίστα” τελείως. Προφανώς είναι κάποια συναισθήματα, τα οποία δεν τα έχεις στο ημερολόγιο της ζωής σου. Δεν μπορείς να το περιγράψεις σε κάποιον αν δεν το ζήσεις.

Είσαι στην τελευταία πίστα όπου γίνονται τα πάντα. Δεν είναι ότι προφυλάσσω τα προσωπικά μου, αλλά δεν ξέρω αν θα αρέσει στο παιδί μου, όταν μεγαλώσει να βλέπει τον πατερά του να δίνει συνεντεύξεις για αυτά τα πράματα. Είναι όλα καλά παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ.», είπε χαρακτηριστικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος.