«Με έκανε να αισθανθώ λίγο άβολα! Μέχρι πέρσι ήσουν εδώ» - Ενοχλημένη η Ελένη Τσολάκη με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

«Εγώ δεν γνωρίζω ότι έφυγε με πικρία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με έκανε να αισθανθώ λίγο άβολα! Μέχρι πέρσι ήσουν εδώ» - Ενοχλημένη η Ελένη Τσολάκη με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Ενοχλημένη δήλωσε σήμερα Τρίτη 24/10 η Ελένη Τσολάκη με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του για τα νούμερα τηλεθέασης του The Break με παρουσιάστρια την Βάσω Λασκαράκη και η σύγκριση που έκανε με εκπομπές του OPEN, με το οποίο μέχρι την περσινή τηλεοπτική σεζόν συνεργαζόταν.

«Και το Break πήγε καλά. Είχε πρεμιέρα, πήγε πολύ καλά. Δεν πήγε; 7% έκανε. Άσχημο είναι για καινούρια εκπομπή απέναντι από τη Ναταλία; Μην τρελαθούμε κιόλας. Στο Open κάνουν εκπομπές με 2% με το ζόρι», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο του.

Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, η Ελένη Τσολάκη με τους συνεργάτες της σχολίασαν την ατάκα του, με την παρουσιάστρια να τοποθετείται σχετικά.

«Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια τα νούμερα τηλεθέασης έχουν μπει δυστυχώς και στη ζωή του κόσμου. Κι εμείς τα παίζουμε εδώ, όλοι τα προβάλλουμε και συζητάμε για αυτά. Πολλές φορές και λανθασμένα γιατί όντως είναι ένας κοινός λόγος για το πώς έχει πάει η δουλειά μας. Αυτό που με έκανε να αισθανθώ λίγο άβολα - αν και ξέρω την πρόθεση του Λάμπρου και έτσι θα το προσεγγίσω δεν θα είναι κακή - μου κλώτσησε το γεγονός ότι πέρσι ήταν σε αυτόν τον σταθμό. Ό,τι και να συμβαίνει, όποια κι αν είναι η άποψή σου, όπως και να θέλεις να ανυψώσεις το προϊόν του δικού σου σταθμού, δεν το κάνεις συγκριτικά με έναν σταθμό που μέχρι πέρσι ήσουν εδώ. Αυτό λίγο με ενόχλησε. Εγώ δεν γνωρίζω ότι έφυγε με πικρία, ήταν απόφασή του να κάνει ένα άλλο βήμα διαφορετικό. Εγώ το ήξερα νωρίτερα για αυτό δεν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις μας είναι πολύ φιλικές. Από την άλλη, γιατί να το αναφέρεις αυτό; Το 7% δεν γίνεται 14% λέγοντας αυτό. Δεν θεωρώ ότι είναι προσωπική η τοποθέτησή του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.

«Δεν θεωρώ ότι είναι προσωπική η τοποθέτηση», συμπλήρωσε, κάποιοι ωστόσο στο πλατό δεν συμφώνησαν με όλα.