«Ήταν σκουπίδι...» - Τα αιχμηρά σχόλια του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τον Αλέξη Παππά και το Bachelor

«Έχω μία υποψία ότι για τον Ηλία Μπόγδανο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ήταν σκουπίδι...» - Τα αιχμηρά σχόλια του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τον Αλέξη Παππά και το Bachelor

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσου, έκανε ο Αλέξης Παππάς το πρωί της Τρίτης 24/20. Στο πλαίσιο του σχολιασμού των δηλώσεων από την Ελένη Τσολάκη και τους συνεργάτες της, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλους εξέφρασε τη γνώμη του τόσο για τον ίδιο τον Αλέξη Παπά όσο και για το Bachelor στο οποίο συμμετείχε ο ηθοποιός.

«Κάθε πρόταση είναι αποδεκτή και είναι καλό σημείο αναφορά για εμένα να το σκεφτώ...Εμένα μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι πάικτες μπάινοντας στο ριάλιτι να λένε πάω για την επειρία αλλά όταν φεύγουν λένε ότι είναι για το χρηματικό. Θεωρώ ότι είναι δουλειά. Το Bachelor ήταν μια εμειρία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Αλέξη Παπά:

Το σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για το Bachelor

«Τώρα ειδικά στα ριάλιτι πάει κανείς ή για τη αμοιβή που θα πάρει τη δεδομένη στιγμή ή για τα λεφτά που θα βγάλει μετά,πως θα το εξαργυρώσει.Έχω μία υποψία ότι για τον Ηλία Μπόγδανο το λέει ειρωνικά, γιατί μέσα στο παιχνίδι έλεγε ότι πήγε για την εμπειρία και τώρα είπε ότι είχε πάει τα χρήματα. Έτσι μου φάνηκε» πρόσθεσε.

«Το Survivor προηγήθηκε του Bachelor. Προφανώς το Bachelor ήταν ένα ξεκούραστο project από κάθε άποψη και δεν χρειάστηκε να εμφανιστεί κάπου αλλού μετά».

Δείτε επίσης: «Αυτά είναι ύβρεις...» - Οι αιχμηρές δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για την κόντρα Αποστολόπουλου - Κονδυλάτου

Από την πλευρά της η Ελένη Τσολάκη ανέφερε: «Αν ένας παίκτης πουλάει καλά τον εαυτό του, μπράβο του που κατάφερε να τον πουλήσει ακριβά και να πει: εγώ για να έρθω, θέλω τόσα»

Οι συνεργάτες της, ωστόσο, τόνισαν ότι ο Αλέξης Παππάς "πλήρωσε" τη συμμετοχή του στο Bachelor, καθώς άκουσε πολλά στη συνέχεια για αυτή του την επιλογή.

«Ήταν σκουπίδι. Σκουπιδαριό ήταν.Τι θα κάνουμε τώρα, θα το λειάνουμε; », επισήμανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Το φανταστικό σπίτι του Αλέξη Παππά

«Κάναμε πολλές συζητήσεις με το Open, αλλά συγκυριακά δεν μας βγήκε, δεν προέκυψε. Είχα προτείνει και ένα δικό μου concept. Είχα φτιάξει έναν πιλότο για ένα οδοιπορικό, το έχω παρουσιάσει σε κάποια κανάλια και περιμένω να ακούσω τις τελικές απαντήσεις. Φέτος δεν είχα προτάσεις για τηλεοπτικές σειρές», παραδέχθηκε για το μέλλον του στη μικρή οθόνη ο γνωστός ηθοποιός.

«Με κάποιους από το Survivor κρατάω επικοινωνία. Υπάρχουν επαφές με τον Τριαντάφυλλο αραιά και που, με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη πιο πολύ, με τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν κρατάω πράγματα που παρελθόντος. Μπορεί η λέξη reality να σημαίνει κάτι αληθινό, αλλά ιδίως σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι έτσι τα πράγματα, και ξέρω, πως τα περισσότερα παιδιά δε θα ερχόντουσαν σε σύγκρουση για να προσπαθήσουν να μείνουν μία εβδομάδα παραπάνω, ή για λίγο φαγητό», παρατήρησε για το show επιβίωσης.

«Έχω ταξιδέψει πολύ και έχω μείνει αρκετά χρόνια στο εξωτερικό», εξομολογήθηκε, αφού στο ψυγείο του είχε πάρα πολλά μαγνητάκια από άλλες χώρες. «Μου στέλνουν διάφορα μηνύματα στα social media, αλλά δεν ασχολούμαι, γιατί θεωρώ, ότι είναι και χάσιμο χρόνου. Δε βλέπω τις γυμνές φωτογραφίες, που μου στέλνουν», μαρτύρησε, ενώ δεν απάντησε στο εάν έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού κυριαρχούν σκούρες αποχρώσεις, του μαύρου, του σκούρου γκρι, αλλά και του λευκού σε κάποια δωμάτια. Μάλιστα, στο σαλόνι του έχει και μία κιθάρα, την οποία δεν είπε, αν χρησιμοποιεί.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: