Κατερίνα Παπουτσάκη: Με σορτς και δερμάτινο έκανε τους πάντες να παραμιλάνε

Ένα απόλυτο fashion icon

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες και γοητευτικές καλλιτέχνιδες. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που έχει συνδυάσει το απόλυτο δερμάτινο τζάκετ, το οποίο όλες θα λατρέψουμε, με σορτσάκι και έκανε αίσθηση.

Δερμάτινο Μπουφάν και σορτσάκι επέλεξε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα κορίτσι του καλοκαιριού. Και αυτό φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις της στονπροσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που φέτος όπως και κάθε καλοκαίρι έχει γεμίσει με φωτογραφίες από θάλασσες, ακρογιαλιές και stylish μπικίνι, από βουτιές και χαλαρά βράδια στα υπέροχα ελληνικά νησιά.

Αλλά είναι βέβαιο, πως ως ένα fashion icon αναμέναμε με μεγάλη λαχτάρα την αλλαγή της σεζόν και το νέο της fall mood style. Γιατί ανεξάρτητα από τις εποχές επιλέγει πάντα κάτι πολύ καλό από την γκαρνταρόμπα της, για να δείξει στους διαδικτυακούς της ακολούθους. Σχεδόν πάντα επιλέγει bohemian chic items., κάτι το οποίο είναι all time classic, και περιβάλλεται από all over printed πουκάμισα και κάποια σετ συνήθως σε έντονα χρώματα, όπως ροζ, φούξια και μωβ.

Δείτε επίσης: Η Κατερίνα Παπουτσάκη με μπικίνι

Το φθινόπωρο είναι η εποχή των basics, δηλαδή των κλασικών κομματιών που έχουν την εξαιρετική, μπορούμε να πούμε, δυνατότητα να μπαίνουν σε κάθε μας look με την ίδια ευκολία, και να δημιουργούν τα πιο αξιοζήλευτα και ονειρικά outfits. Έτσι, λοιπόν και η γνωστή ηθοποιός φόρεσε ένα δερμάτινο μπουφάν, το οποίο είναι ένα stylish, διαχρονικό πανωφόρι, και μάλιστα εκείνη βρήκε την πιο κλασσική εκδοχή του. Ένα biker leather jacket, με μεγάλες αγκράφες και έντονους ώμους, στο χρώμα του μαύρου, και το συνδύασε με ένα denim σορτσάκι, ένα απλό μαύρο tank top, ένα πουκάμισο με all over print στις αποχρώσεις του μαύρου και του σκούρου κίκτρινου, και ένα ζευγάρι δίπατα, πάνινα παπούτσια, τα οποία απογείωσε με ένα ζευγάρι μαύρες knee high κάλτσες. Με αυτό το σύνολο κοίταξε την κάμερα με χαρά και τσαχπινιά και φωτογραφήθηκε.

Δείτε παρακάτω το σύνολο: