Έχει πισίνα γυμναστήριο, τζάκι «θηρίο» και παραδοσιακή κουζίνα - Φωτογραφίες από το σπίτι του Σάκη Ρουβά & της Ζυγούλη στο Νέο Βουτζά

Παράδεισος για τα τέσσερα παιδιά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι και οι δύο πολλοί ενεργοί στα social media τους και αναρτούν πολλές φωτογραφίες και βίντεο ιδιαίτερα στα προφίλ τους στο Instagram. Συχνά μοιράζονται στιγμές από τη δουλειά τους, όμως δεν λείπουν και τα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με την οικογένειά τους, τα τέσσερα παιδιά τους.

Μέσα από αυτά παίρνουμε γεύση και από το εσωτερικό του σπιτιού τους, το οποίο βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Αθήνα, στο Νέο Βουτζά συγκεκριμένα. Πρόκειται για μία μονοκατοικία σε ροζ χρώμα εξωτερικά, η οποία περιλαμβάνει ένα τεράστιο τζάκι στο σαλόνι, εκεί που ο τραγουδιστής έχει το πιάνο του.

Η κουζίνα τους είναι τέρμα παραδοσιακή, με ανοιχτά χρώματα και πλακάκια στον τοίχο, ενώ όλα τα βλέμματα πέφτουν στην εντυπωσιακή αυλή του ζευγαριού, στην οποία υπάρχουν κούνιες και παιχνίδια για να παίζουν τα παιδιά τους, πολλά λουλούδια και φυτά, όπως ανθισμένες λεμονιές.

Κάτι που δεν φαίνεται, ωστόσο, είναι η πισίνα και το γυμναστήριο που διαθέτουν επίσης!

Δείτε επίσης: Ο αξέχαστος γάμος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη το 2017: Φωτογραφίες από το κομψό νυφικό και τα υπέροχα προσκλητήρια

Φωτογραφίες από τη μονοκατοικία του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Δείτε επίσης: «Δεν είναι όλα ροζ πούδρα στο σπίτι» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Το πολυτελές αυτοκίνητο της οικογένειας

Ο Σάκης Ρουβάς έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στο τραγούδι και μέσα από αυτό έχει καταφέρει να βιοπορίζεται εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, χάρη σε αυτό ζει μία άνετη ζωή, μαζί με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, και τα παιδιά τους, στα οποία προσπαθούν και οι δύο γονείς να παρέχουν τα πάντα μεγαλώνοντας, χωρίς να τους λείψει τίποτα.

Πέρα από το πολυτελές τους σπίτι στη Νέα Μάκρη (δείτε το εδώ), λοιπόν, για να μπορούν να πηγαίνουν τις βόλτες τους και τις εκδρομές τους όλοι μαζί, ο τραγουδιστής είχε αγοράσει πριν από περίπου ένα χρόνο ένα τεράστιο τζιπ, για να μπορεί να φτάσει οπουδήποτε, ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες.

Πρόκειται για ένα μεγάλο SUV της Land Rover που βρίσκεται ήδη στην 3η του γενιά, το οποίο έχει παρουσιάσει μέσα από κάποιες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί κατά καιρούς με τους διαδικτυακούς του φίλους στο προφίλ του στο Instagram.

Δείτε επίσης: Την φιλούσε στο στόμα και το μέτωπο - Το βίντεο με τα τρυφερά τετ α τετ του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη αυτοκίνητο

Σάκης Ρουβάς αυτοκίνητο