Μαριέττα Χρουσαλά: Οι δημόσιες τρυφερές ευχές στην κόρη της για τα γενέθλιά της

Να την χαίρεται!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέωντα Πατίτσα, αφού στις 24 Οκτωβρίου, πριν μερικά χρόνια ήρθε στη ζωή τους το πρώτο τους παιδί. Η γνωστή παρουσιάστρια της ευχήθηκε μέσα από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δημόσιες ευχές της Μαριέττας Χρουσαλά για τα γενέθλια της κόρης της

Σαν σήμερα, πριν 11 χρόνια ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Μάργκω και η γνωστή παρουσιάστρια που είναι μια αφοσιωμένη, γλυκιά και προστατευτική μανούλα, δε θα μπορούσε να λησμονήσει, λοιπόν τα γενέθλια της κόρης της, η οποία συμπλήρωσε τα 11 χρόνια ζωής, και γι’ αυτό αποφάσισε να της στείλει και δημόσια τις πιο τρυφερές ευχές της μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο (δείτε εδώ το outfit της από εκείνες τις μέρες), και έγραψε, «Χαρούμενα γενέθλια Μάργκω. Σε αγαπάααααμε ως τον ουρανό και πίσω!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της μητέρας:

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά, τον 8χρονο σήμερα Σπύρο και τον μόλις 5 ετών, Κωνσταντίνο.

Φωτογραφίες από το ταξίδι του Λέοντα Πατίτσα και της Μαριέττας Χρουσαλά στο Μόντε Κάρλο και η πολυτελής τους έπαυλη στο Ελληνικό

Το φθινόπωρο, τους βρήκε στο Μόντε Κάρλο, όπου αποφάσισαν να ταξιδέψουν για το Monaco Yacht Show, με τον επιχειρηματία να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες μπροστά από την θάλασσα μαζί με την αγαπημένη του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκαν 13 χρόνια πριν, το 2010, και έκτοτε απέκτησαν τρία παιδιά. Στόχος τους, λοιπόν, είναι να μπορούν να παρέχουν στα παιδιά τους μία ζωή γεμάτη εμπειρίες, ανέσεις και κυρίως ασφάλεια.Έχουν αγοράσει μία έπαυλη στο Ελληνικό, έκτασης 1000 τμ, η οποία αποτελεί τον παράδεισό τους. Περιέχει 16 δωμάτια, 2 πισίνες, γυμναστήριο, spa, ξεχωριστό κτίριο με ξενώνες και κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο υπόγειο του κτιρίου. Μόνο η κουζίνα του σπιτιού αγγίζει τα 100 τ.μ., ενώ το προσωπικό του ζευγαριού μένει σε διαφορετικό σπίτι 300 τετραγωνικών μέτρων.

Στον κήπο του σπιτιού υπάρχουν παντού παιχνίδια για τα παιδιά, όπως επίσης και ένα δεντρόσπιτο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει εσωτερική ασφάλεια και κάμερες περιμετρικά του κτήματος.